Alle recensies van Von


Friture 't Tunnelke (Maastricht)

- 27 juli 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette friettent, vriendelijke bediening. De friet en de kroket waren goed te eten.
Kroket was wel kapot gefrituurd en er zat een haar in de friet maar al met al een leuke tent.

Grillroom Nora (Maastricht)

- 27 juli 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een grillroom/pizzeria/frituur net buiten het centrum van Maastricht. Ik vond de score middelmatig. Friet aan de kleffe kant. Maar wel lekkere satésaus en vriendelijke bediening met vriendelijke sfeer.

Snacktaria Sint Michel (Maastricht)

- 14 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent die elke dag open is vanaf 16 uur [mooi] Hij staat in een buitenwijk dus je moet er wel speciaal naartoe rijden of in de buurt zijn.
Ik had al even geen friet meer gegeten en de friet van deze tent smaakte me buitengewoon goed. De satésaus was ook heerlijk, evenals de kroket. Ik kreeg mijn bestelling op een dienblaadje aangeleverd en kon er de leesmap lezen. Welhaast perfect dus allemaal.
[het was niet erg duur maar het was ook niet erg veel, in verhouding dus eigenlijk]

Grillroom Hercules (Maastricht)

- 16 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Opmerkelijk rustig in deze friettent, en dat op vrijdagmiddag rond zessen [er was verder niemand behalve ik]. Ik vond de sfeer dan ook beneden alle peil [lamlendig en zeer onvriendelijk personeel].
De friet had een beetje vreemde smaak, dacht eerst dat het misschien aan het frituurvet lag maar dan zou de hele tent ernaar moeten ruiken? De smaak wende met voldoende speciaalsaus en de kroket was lekker.
Detail: op het menubord met de prijzen stond de friet helemaal achter onderaan, na alle broodjes en schotels.

Snackbar Belfort (Maastricht)

- 8 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is de bedoeling dat je je frietje meeneemt en elders opeet. Geen echte mogelijkheid tot zitten en de deur blijft wagenwijd openstaan [koud dus, in de winter]. Duur ook.

Snackpoint Ludo (Maastricht)

- 8 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk klein friettentje zonder bonte plastic reclame maar met erg aardige bediening. Sfeer om je thuis te voelen.

Friture 't Trefpunt (Maastricht)

- 7 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim opgezette friettent. Van buiten word je verwelkomd met een groot bord dat de friet zelf gesneden wordt en dat je dat proeft.
Ik vond de friet inderdaad overheerlijk. Het bord was niet overdreven. Ik vond de frietbakster alleen wat aan de humeurige kant [haar partner probeerde dat weer goed te maken]


Voor een foto van het bord:
http://img96.imageshack.us/img96/4522/wijschillenzelf8ok.jpg

Grilroom Mosselhuis Ada (Maastricht)

- 7 september 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friture/grillroom met veel zitgelegenheid. Ze bezorgen eten thuis en in het seizoen hebben ze ook schotels met mosselen [vandaar de naam]
Ik had al een tijd geen friet op en de smaak viel me iet of wat tegen [friet was droog en groot] maar er zaten wel extra veel –zelf gesneden- uitjes bij de speciaal. De kroketten zagen er vreemd uit –klein en opengebarsten tijdens het bakken- maar kostten dan ook slechts 60 cent per stuk [toch belangrijk voor de verhouding prijs/kwaliteit]
Er liepen een stuk of vier mensen rond, volgens mij allemaal personeel, en eentje was schijnbaar de baas. Hij praatte de hele tijd erg hard met elke klant –of aan de telefoon- en zei tegen mij dat hij Maastrichtenaren maar boeren vond [niet zo verstandig om dat over je klanten te zeggen?]. Terwijl ik zat te eten ging ie me vragen waarom ik hier ben komen wonen en zo en daar heb ik tijdens een frietje eten geen behoefte aan!
Geen erg positieve ervaring, vooral door de zeer aanwezige frietbakker.

Friture 't Plein (Maastricht)

- 18 juli 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij nieuwe 'frituur' [ik had hem in telefoonboek en op internet nog niet gespot] en de friet was lekker knapperig. Kroket was ook okee en er was lekker veel te lezen.

[nadeel: er waren erg veel kinderen in de zaak die ontiegelijke herrie maakten en toen twee groepen van die herriemakers weg waren kwam er weer een nieuwe groep herrie maken. kan toeval zijn, ik heb het bij de score niet in mindering gebracht]

Frituur De Heeg (Maastricht)

- 1 juli 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent in een vrijwel onvindbaar winkelcentrum in een wijk die één groot doolhof is. De friet was goed te eten, de tent was ruim en schoon. Zeer vriendelijk personeel.

Friture De Bolle (Maastricht)

- 1 juli 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent en broodjeszaak. De frietenbakster vond ik qua gedrag meer in een broodjeszaak passen dan in een friettent. Dat maakt blijkbaar verschil?
De friet was okee, verder heel gemiddeld.

Snackpoint Bingo (Maastricht)

- 1 juli 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van de zes Snackpoints in Maastricht heb ik er nu vier gehad en dit was tot nu toe de slechtste. De tent was ruim opgezet maar nogal plastic naar mijn smaak [al onderweg richting McDonalds]
De friet was veel maar wel droog.
De kroketten waren vet en klein. Ik had een gewone -geen Kwekkeboom- besteld maar moest wel 1,35 afrekenen voor dat kleine vette stompje.

Friture Malberg (Maastricht)

- 10 juni 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig versierde friettent. Lichtjes aan de buitenkant en foto's en Nederlandstalige inhaakmuziek binnen. Lekkere friet!

Aanvulling van 10 juni 2005:
Vanavond een grote friet speciaal gaan halen bij deze tent. Ik moest daar 3 euro 60 voor afrekenen.
Grote friet was 1,90 en de speciaalsaus dus 1,70. Die tent ga ik boycotten.
[heb hierdoor de puntentelling aangepast]

Snackplek St. Jan (Maastricht)

- 8 juni 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent met uitgebreide kaart [zoals ook allerlei ontbijten die thuisbezorgd worden]
De friet is okee, de speciaalsaus wel duur [1 hele euro en dat voor over een klein frietje]
De sfeer die personeel/eigenares uitstraalden vond ik niet om naar huis over te schrijven. Ze hebben er wél veel te lezen.

Snackpoint Merret (Maastricht)

- 1 juni 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deel van de Snackpoint-keten en niet echt sfeervol. Wel schoon en professioneel-aardig personeel [maar dat zou maar heel gewoon moeten zijn?]
Friet is ietwat aan de zoute kant en de speciaalsaus kostte 85 eurocenten [bij een klein frietje]

Friture Paru (Maastricht)

- 24 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grote, sobere friture/pizzeria/grillroom. De friet was lekker, wel wat duur naar mijn mening.

Cafetaria 't Hepke (Maastricht)

- 19 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk tentje dat nu eindelijk open was na een eerdere poging. De frietbakster was aardig en behulpzaam. Ik kreeg mijn friet al snel voorgeschoteld, toen ik zei dat dat snel was zei ze dat dat kwam omdat de friet van verse aardappelen was gemaakt. Het smaakte goed.

Frituur Sansa (Maastricht)

- 12 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim en sober opgezette friettent in de buurt van het station. Friet en kroket waren okee van smaak.
Wat ik minder vond was hoe de frietbakker reageerde op een plastic braampje dat in de speciaalsaus terecht was gekomen [hij ontdekte dit zelf al meteen]. Hij hield het bakje vlak boven de prullenbak, schoof een deel van de saus eruit en deed er weer nieuwe op. Ik eet graag een frietje dat niet net nog boven een prullenbak heeft gehangen.

Friture De Kommel (Maastricht)

- 8 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine friettent in het centrum, met een trekwand [kroket, frikandel] Gelukkig werd mijn kroket wel vers gefrituurd.
De friet was lekker maar voor een grote friet was het bakje niet erg vol, en een beetje weinig curry bij de speciaal maar dat is heel persoonlijk.

Snackpoint Frietsje vaan Pietsje (Maastricht)

- 5 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De tent oogde erg schoon, en de frietbakker –waarschijnlijk Pietsje- was op een luidruchtige manier vrolijk. Allemaal positief dus. Tot ik de friet proefde. Hij was droog. Gelukkig was de kroket wél lekker.

Snackpoint is een friettentketen die vooral in het zuiden van het land opereert. En er zijn al heel wat vestigingen [66 om precies te zijn]. In Maastricht zelfs vijf, waar er slechts vier McDonaldsen zijn.

Friture De Kleine Gracht (Maastricht)

- 4 mei 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friettent in het centrum van Maastricht maar tussen 18 en 18.30 was er behalve mij geen andere klant te bekennen. De friet was okee, maar ik vond het maar een klein bakje voor een grote friet. De muziek stond keihard aan, naast de tv. De frietenbakster was erg onverschillig, tegen het ongemanierde aan, ik begin te geloven dat dat Maastricht eigen is.

Friture 't Burgemeisterke (Maastricht)

- 28 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine friettent met twee tafels maar tot nu toe de beste friet die ik in Maastricht heb geproefd. De friet was perfect en de kroket ook. De frietbakker was vriendelijk en bracht het bestelde op een dienbladje met echte vork naar mijn tafeltje toe. En stond erop het ook weer af te ruimen.

Friture Martha (Maastricht)

- 25 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent is volgens mij het enige lichtpunt in een verder troosteloos grijze straat. En middelpunt van deze tent is weer een vrouw die alle bestellingen uit haar hoofd weet [Martha?], iets dat ik erg knap vind. Ook al omdat op deze zaterdagavond vooral gezinnetjes uitgerukt leken die ellenlange lijsten friet en snacks bestelden. Nadeel was dat er nogal wat afgeschreeuwd werd door haar.
Het was vreselijk druk in de tent en het verkeer op straat werd ontregeld door foutparkeerders [allemaal bezoekers van Martha]
De friet was okee. De saté bestond uit grote brokken vlees die zwart waren gefrituurd en de satésaus was erg smaakloos.

Friture Meatball (Maastricht)

- 24 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een redelijke tent met redelijke friet. Weinig van te zeggen, dus ook niets slechts.

Grillroom Diba (Maastricht)

- 11 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ruim opgezette tent met grote tafels en stoelen om erbij te gaan zitten. Diba is tevens grillroom en pizzeria en heeft ook Turkse en Griekse gerechten. Maar het heet 'friture' en ik at er friet speciaal met een kroket.
De friet was okee. Een beetje droog misschien -of raak ik verwend?
Als ik alle friettenten van Maastricht heb gehad ga ik nog eens terug voor de 'frites Diba'. Friet met gyros en tzatziki.

Frituur Witte Vrouwenveld (Maastricht)

- 10 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke, schone tent. De frietbakster was hygiënisch [hoestte tegen schouder in plaats van in hand] en erg aardig. Vroeg of het smaakte en zo, nog even een praatje gemaakt over de verschillende andere friettenten in dezelfde buurt. Er wordt blijkbaar veel friet gegeten in Wittevrouwenveld.
De friet was lekker, de satésaus bijna zwart maar wél erg lekker. Ze had gevraagd of ik een Kwekkeboom of gewone kroket wilde, en de gewone kroket smaakte erg lekker. Het had wat mijn ongeoefende tong betreft een Kwekkeboom kunnen zijn.

Friture Snackbar Aw Brök (Maastricht)

- 3 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik had me verheugd op deze centrumfriettent aan de andere kant van de Maas. Leuk tentje, met terras aan het water. Helaas zat de frietbakker bij mijn binnenkomst aan zijn neus te peuteren en bleef hij dit doen. Harde tante als ik ben toch een klein frietje speciaal besteld.
De friet was droog en smaakloos. Hoort de saus een aanvulling te zijn op friet, hier was hij echt nodig om de mindere smaak te verbloemen. Het beeld van de neuspulkende frietbakker liet me ook niet los dus ik heb het bakje weggegooid terwijl het nog driekwart vol was. Gebeurt me niet snel.

Friture Mariaberg (Maastricht)

- 3 april 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg vriendelijke bediening. De friet was okee. Voor een tweede keer zuurvlees geprobeerd en deze keer was het al beter te eten.

Er hing een Remia-kaartje op de deur dat hier verantwoord werd gefrituurd.

Friture 't Amies Frietsje (Maastricht)

- 27 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardig klein friettentje met vriendelijke frietbakker. Lekkere friet en kroket. Eigenlijk weinig aparts over te zeggen.

Eethuis Turquoise (Maastricht)

- 24 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op zich een aardig tentje, de friet en kroket waren okee. Wél erg weinig, ik dacht namelijk een grote friet besteld en betaald te hebben. Satésaus wat waterig maar lekker. De eigenaar van de tent zat klanten weg te jagen met zijn boos kijken, gesmak en gesnauw.

Ali Baba Kebab & Snacks (Maastricht)

- 21 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardig, beetje sleets tentje aan de Maas [zonder uitzicht op de Maas] De eigenaar staat op straat klanten te werven wat ik persoonlijk erg minder vind. De friet vond ik wat klef, maar de sfeer is wel okee.

Friture Efes (Maastricht)

- 19 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een aardige friettent, je kunt er fijn zitten. De friet vond ik klef, hij was in recordtijd 'klaar', vandaar waarschijnlijk. De kroket kon ook krokanter [was nog licht]

Friture PeeWee (Heerlen)

- 18 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een eigenlijk afschuwelijke, onpersoonlijke plasticen tent waar het rook naar ouddddd frituurvet en waar wel wat statafels staan maar geen stoelen. Je mag er dus je friet kopen maar voelt je niet welkom te blijven hangen [en uitrusten van het winkelen]

Het viel 'tegen' dat de friet overheerlijk was.

Frituur Pottenberg (Maastricht)

- 11 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk, net tentje.
De friet smaakte vet, de satésaus kon smakelijker en de kroket was niet echt lekker. Met grote korrels paneer en munt. Kroket hoort gewoon kroket te zijn?
De aardige, grappige bediening maakte veel goed.

Friture Blöw Dörrep (Maastricht)

- 9 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Moeilijk te vinden in een wirwar van smalle straatjes, middenin een woonwijk.
Druk tentje, ziet er netjes uit en de friet was wat klef [ik kreeg hem al heel snel] maar de rest was wel lekker. Had het idee dat dat kleffe een eenmalig toeval was.
Deze friettent bezorgt friet thuis.

Friture 't Hepke (Maastricht)

- 7 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ietwat sjofele friettent met een hoop foto's van oud Maastricht aan de muren. Mannen die er een biertje drinken.
Friet was okee, kreeg er een paar enorme klodders tartaresaus op die teveel voor me waren en de frietbakker was vreselijk aardig. Niet duur.

Lucky Luc Snacks (Maastricht)

- 5 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer onhygiënische friettent in het centrum van Maastricht. Ben er twee keer geweest voor kroketten [sorry, niet voor friet] en het was twee keer vies en vet, met morsige bediening.
Wilde hem toch even toevoegen.

Snackbar De Corner (Maastricht)

- 3 maart 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige uitziende friettent. Lekkere friet.
De frietbakker vond ik een chagrijn en de kroketten waren vet [niet krokant maar vet]

Frituur Bastion (Maastricht)

- 24 februari 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Radina is een combi friettent/grillroom en dan zonder de pizza's.
Was de tweede keer dat ik er kwam. De eerste keer was de sfeer al minder, nu wilde ik mijn frietje daar eten voor de recensie.
Het tafeltje had een hoop vetvlekken, de sfeer was weer onprettig, de pindasaus melig en de friet knakte van droogheid.

Friture Daalhof (Maastricht)

- 24 februari 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een beetje sjofele friettent. Geen mogelijkheid tot zitten en dure sauzen: goulash bij je friet voor 1,30 en pindasaus voor 1,15.

Frituur 't Wachhuiske (Maastricht)

- 20 februari 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je kunt er gezellig gaan zitten, met hoge tafels en leren barkrukken. De friet was lauw en de pindasaus niet echt lekker [donkerbruin]

Friture-Cafetaria Sjefke (Maastricht)

- 7 februari 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een aardige friture. Aardig personeel, je kunt achterin lekker een krantje zitten lezen. Niet duur.
Maar zowel friet, pindasaus als kroket vond ik niet écht lekker [beetje zonder smaak]

Friture De Singel (Maastricht)

- 16 januari 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best goeie friet. Houd er wel rekening mee dat je de verkeerde bestelling meekrijgt ..

Snackpoint Brusselsepoort (Maastricht)

- 15 november 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Grote, schone friettent met aardig personeel. Niet echt goedkoop, maar dat is volgens mij eerder regel dan toeval hier in Maastricht.

Friture Reitz (Maastricht)

- 15 november 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bekendste friettent in Maastricht, wordt bezocht vanuit de verre omtrek. Op toptijden staat er een rij tot halverwerge de straat [toeristische attractie].
De friet is behoorlijk lekker, het is middeldikke friet geserveerd in een zelfgevouwen punt puntzak, die helemaal zelf wordt gemaakt [inclusief aardappels uitzoeken en schillen]. De gezellige rij geeft zeker iets extra's aan de frietbeleving.

Kees Kroket ('s-Hertogenbosch)

- 31 oktober 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het lijkt inderdaad veel op de Mac. Het is een frituurfabriek.

Snacksons Vrijthof (bestaat niet meer) (Maastricht)

- 12 oktober 2004 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was best okee, maar de friettent -friture in Zuid-Limburg- oogde niet echt schoon. Niet echt vriendelijk personeel.