Provincies | Brabant | Breda | De Rolmops

De Rolmops

Reigerstraat 28
4811XB Breda (centrum)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Priscilla

- 29 september 2009 10:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent heeft niks mee. De kwaliteit van het eten is zo slecht! Gehaktballen zijn rauw van binnen!! Kroketten koud en vaak zitten er ondefinieerbare vlekken op de snacks. Het frituurvet is volgens mij oud want het stinkt daar altijd verschrikkelijk naar oud vet. Ook is hij veruit de duurste tent in omgeving Breda. De eigenaar heeft een kort lontje en bij het minste of geringste wordt hij agressief. Naar mannen dreigend en agressief en vrouwen respectloos en opdringerig. Een NO-GO cafe!

Kerux

- 23 mei 2009 21:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze tent ziet er uit als een bruine kroeg, maar dan een friettent, helaas is alles nogal groezelig, weinig fijn. De friet was wel prima, misschien net iets vet en behoorlijk aan de prijs, wel krijg je echt veel saus (naast de friet gelukkig).

Vuurlente

- 23 mei 2009 21:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wel een aardig frietje, beetje aan de dure kant, maar wel prima.
De tent heeft een bruin-cafe uitstraling vermengt met studentenhuissfeer (er staat een zitbank met kapot gesneden leuningen).
Probeer hier alleen niet naar de wc te gaan: niet alleen was het licht kapot, en was het dus pikkedonker, maar ook nog was er geen wc-papier...