Provincies | Brabant | Boekel | D'n Hijzelaar

D'n Hijzelaar

Kerkstraat 31
5427BB Boekel
Tel: 0492324131
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

FrankvB

- 8 april 2013 13:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
[EDIT] Had eerdere recensie ook over het hoofd gezien, bedankt voor het plaatsen in juiste cat.

Woon nu al 15 jaar in deze regio en kom hier bijna wekelijks langs en cafetaria is me nooit opgevallen. Vandaag als een soort vallende ster sprong hij in het oog.
Beetje standaard : frites met en kroket. Frites smaakten prima, geen verse frites, de smaak was wel goed, maar weer van dat groen gedoe, ik vindt dat die frituurolie de echte smaak vd aardappel verbloemd, dat is dus jammer. Prijzen zijn hier vriendelijk, dikke plus daarvoor! Nette toilet aanwezig en div. magazines, alles oogde netjes en zag er verzorgd uit. Ik kom hier nog wel eens aanwaaien.

WTULTC

- 4 september 2010 12:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friettent is wel redelijk groot maar oogt niet heel schoon. Veel mensen nemen de friet mee. Je krijgt hier franse frietjes, die vrij droog smaken. Niet heel knapperig zijn, maar het ergste vond ik wel dat ik in mijn friet ketchup verschillende vliegjes tegen kwam. In de ketchup zaten blijkbaar vliegjes. Dat kan echt niet! Ik kreeg toen ik het aankaarte wel een nieuw frietje (mayo heb ik toen maar gekozen), maar me eetlust was wel grotendeels verdwenen. De hoeveelheid en prijs zijn normaal te noemen.