Provincies | Brabant | Langenboom | Smulwereld D'n Bens

Smulwereld D'n Bens

Dominicanenstraat 34
5453JN Langenboom
Tel: 0486???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

Definitief gesloten

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

remarkable

- 17 juli 2009 06:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
D'n Bens in Langenboom is niets bijzonders. De friet is ok, de porties zijn normaal en de prijs is vrij goed. De sfeer is ook goed, ondanks dat je in de zomer nog wel eens lang kan wachten. Als je toch in Langenboom moet zijn dan kan een frietje van d'n Bens geen kwaad, maar erg bijzonder is het allemaal niet.

WTULTC

- 9 mei 2009 10:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
(2008) De satesaus is nu van betere kwaliteit en komt als vertrouwt uit een bak.
(2005) De tv staat vaak aan, waardoor je onder het eten tv kunt kijken. De sat├ęsaus komt niet uit een bak maar wordt in een zak warm gehouden waardoor ik hem niet lekker vind, want je proeft de smaak van de zak een beetje. De bakjes zijn wit en van normale grote.

Kafir

- 29 juli 2008 18:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen tv dit keer, maar wel vriendelijke bediening, een krantje en wat verantwoord frituren-propaganda. Verder een fijne rustige zomerse dinsdagmiddagsfeer.
De friet wordt geserveerd in een smal hoog bakje en de portie is vrij normaal en allesbehalve duur.
Mijn aardappelvriendjes zien er een tikkie bleek uit, maar bevatten geen nare dubbelgebakken stukjes of andere vieze minpunten. Hoewel goed (en waarschijnlijk in schoon vet) gebakken was de friet ietsje te zout waardoor de frietsmaak net niet helemaal meer in balans was met het zout. Overigens was de frietsmaak zelf wel goed. Gemiddelde kwaliteit dus.