Alle recensies van Erik


Cafetaria De Prins (Amsterdam)

- 26 oktober 2011 00:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals reeds opgemerkt bevindt deze tent zich tegenover Paradiso, en dat maakt dat een concertganger als ik er enkele keren gegeten heb. De friet was erg lekker. Echter, hoewel ik de indruk heb dat €2 voor een kleine friet mét aan de lage kant is, krijg je echt maar heel weinig. Schamele portie dus. Daarnaast stoor ik me eraan dat je (on)behoorlijk lang moet wachten op je eten.

Lekkere friet dus, maar ik denk dat er nog wel meer friettenten rond het Leidseplein zitten...

De Bonte Koe (Overasselt)

- 28 november 2008 15:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb lekker gegeten en de grote portie was groot genoeg.

Het is een erg kleine tent die vooral gericht lijkt op afhalen. Doordat er een paar grote (telefonische) bestellingen waren en er niet genoeg personeel aanwezig was, moest ik wel een behoorlijke tijd wachten voor ik kon bestellen.

Cafetaria Mickey's Corner (Nijmegen)

- 18 november 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer is er echt helemaal top, zo zouden meer tenten dat mogen doen. De friet zelf is alleen wat minder; gewoon, niet bijzonder.

Cafetaria 't Hoekje (Nijmegen)

- 6 oktober 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vond het er wel gezellig, maar dat is altijd weer afhankelijk van met wie ik er ben. Verder: gewone portie gewone friet voor een goede prijs.

Zulle We (Amstelveen)

- 8 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
gezelliger tref je het niet snel aan in een friettent, het had wat van een klein restaurant met inderdaad een enorm tv-scherm.

Kwalitaria Waardhuizen (Amstelveen)

- 8 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg krap, maar niet zo zeer ongezellig. Bestel je een grote portie? Je betaalt twee keer de prijs van een kleine, je krijgt ook twee keer de portie en twee keer zoveel frietsaus.

Nirma Vlaamse Friet (Amstelveen)

- 8 september 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mits het droog is, vond ik het wel een gezellig terrasje. Nouja, sfeervol in ieder geval. De frieten waren niet de beste, de prijs ook niet.

Cafetaria Corry (Nijmegen)

- 19 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De bediening vond ik inderdaad wat vreemd, niet mijn smaak. Op de friet is niets aan te merken, maar heel bijzonder is het niet.

Eethuis Nijmegen (Nijmegen)

- 18 juli 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gezellige tent met een Italiaanse inrichting en de geur van pizza. Erg lekkere friet, zo midden in de nacht.

Bestaria Ooijen (Nijmegen)

- 2 september 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb hier rasfriet gegeten, en het was niet de lekkerste die ik ooit heb gehad. Maar aangezien ik verkouden ben (alles smaakt nu iets anders) en het om gewone friet gaat, geef ik deze friettent het voordeel van de twijfel.

Porties zijn, zoals gezegd, redelijk aan de grote kant en je betaalt er (relatief) weinig voor.
De sfeer vond ik wat minder, mede door het 'volk' dat er was.
Overigens hing er volgens meerdere mensen een vreemde geur, zelf heb ik die niet opgemerkt (wegens verkoudheid, wellicht).

Four Seasons (Nijmegen)

- 18 juli 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettent zoals een friettent bedoeld is, maar dan met een ietwat Oosterse inrichting (nog steeds heel gewone-friettent) en inderdaad veel bijbehorende gerechten. De friet is gewoonde portie is gewoon, de prijzen zijn vrij normaal.

Bestaria Zwanenveld (Nijmegen)

- 30 maart 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is er gewoon.. gewoon lekkere friet. Zowel de rasfriet als de gewone friet (ik had twee kleine porties nodig om mijn maag goed te vullen, maar dat zijn dan ook kleine porties). Vind zeker de grote porties wel prijzig (2,65 voor gr. friet met, tegen 1,45 voor kleine friet met). De sfeer is okay.. voor de echte friet(opia) diehard is het natuurlijk the place to be, om de reden die Teleiotes al noemde en ik was er vanwege het duizendfriettentenfeest, dus uiteraard was het gezellig!

Friture De Wien (Venlo)

- 7 januari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent verkoopt ambachtelijke friet en wanneer je je portie eenmaal hebt (na eventjes Idols te hebben gekeken op de TV waar ook de Aziatische frietboer af en toe naar keek), snap je niet waarom ze die ambachtelijk friet aan de man brengen, want lekker is het gewoon niet. Er zat een vreemd bijsmaakje aan dat me enigszins deed denken aan pinda's of pindakaas.

Het was wel een flinke portie, ook al heb ik alleen de kleine portie kunnen beoordelen. Ik heb mijn portie friet mét overigens niet opgekregen, mede door de smaak.
Verder leken de prijzen nogal aan de hoge kant, maar daarvoor krijg je dan ook een flinke portie friet (de vraag is alleen of je daar zo blij mee moet zijn, gezien de kwaliteit).

Restaurant Mesopotami (Arnhem)

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet veel aan toe te voegen. Niet bepaald lekkere friet, verder een nogal kleine zaak.

lekker eenduidige meningen trouwens :P

Cafetaria Shoarma De Roos (Arnhem)

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Echt gezellig vond ik het niet, wel netjes. Wel heel zelfverzekerd personeel (hij deed me wel een beetje denken aan een bepaald persoon, maar daar kan hij ook niets aan doen), ik houd er niet zo van, maar het gaat.

Dan de friet: ik vond het gewoon niet lekker, puur door gebrek aan zout. Dit is de eerste keer dat ik in een friettent (extra) zout op mijn friet wilde doen, maar helaas stond er geen zoutvaatje in mijn zicht.

Cafetaria Dolfijn (Arnhem)

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon, lekkere friet voor een knorrende maag zoals het hoort.

Snackbar Rodi (Arnhem)

- 14 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
een Friet mét voor 1 euro, erg goedkoop dus! De kleine ruimte met slechts één tafeltje, waar ook nog eens het personeel aan zit te kaarten. Echt ongezellig zou ik het niet willen noemen, maar het geeft een beetje een 'huiskamer' gevoel en ik loop niet graag een vreemde huiskamer binnen. De friet was inderdaad wel vet, maar echt heerlijk!

Bestaria Welling (Nijmegen)

- 25 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De sfeer kon ik niet goed beoordelen, want met zo'n grote frietopia/frietlog groep is het altijd wel gezellig.
Ik kreeg niet echt veel friet (kleine portie) en moest zelfs overgaan tot het bestellen van een tweede snack om mijn honger helemaal te stillen. Ook opvallend: hoe klein de portie ook was, aan het begin was het gloeiend heet, terwijl de boel op het einde nog maar net warm genoeg was. Komt wellicht door de dunne frietjes?

Kersbergen Catering (Naarden)

- 20 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Belangrijkste commentaar: het is vooral een cateringbedrijf, maar je kunt het gerust als friettent zien.

Uteraard was er ontzettend veel keuze in verschillende gerechten, maar er was niet echt een kaart waar je alle soorten friet op kon zien. Dus ook de prijs was niet bekend, zelfs weet ik niet of er überhaupt keuze is tussen grote- en kleine porties.

De porties de we kregen (driemaal dezelde hoeveelheid, 2X met, 1X speciaal) waren behoorlijk groot en erg lekker, waarbij ik wel moet vermelden dat we net een flinke reis (9 uur) achter de rug hadden, en dat maakt natuurlijk hongerig.

De tent is vooral op afhalen gericht, en dat is ook te merken aan de inrichting en sfeer: het is er vrij krap en er is niet veel ruimte, al helemaal niet om zittend te genieten van je friet.

Als laatste een scan van de folder waarvan er in de tent een stapel lag, klik hier

Kwalitaria Annie van (Millingen aan de Rijn)

- 18 augustus 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
middelmatige rasfriet (deed me erg denken aan gewone friet) die erg duur is, maar dan krijg je ook een flinke bak. Mijn middelgrote rasfriet was groter dan menig 'grote' bak friet.

Het is een kleine, druk ingerichte en vooral heel dorpse tent. Hier moet je van houden, maar aan mij is het niet besteed. Wel deed het personeel vriendelijk, maar ik kon me er niet thuisvoelen.

Verder zijn ze erg trots op hun zogenaamde 'Frambonaise'. Wij kregen gratis een bakje ervan, ik heb het niet geproefd. M'n moeder omschreef het als een soort van zure cocktailsaus.

Cafetaria Toorop (Nijmegen)

- 25 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alles wat ik te melden heb, is al vermeld. Leuke tent, veel lekkere friet (ook de kleine portie!) en goede service.

Frituur de Burcht (Nijmegen)

- 20 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inderdaad, erg lekkere friet. Ik vond de friet wel aan de prijs (1,60 voor kleine friet met), maar dan krijg je ook een flinke portie die goed vult (misschien ligt het aan het feit dat ik al wat gegeten had, maar ik kreeg mijn portie niet op). Het was er ontzettend gezellig maar dat lag natuurlijk ook aan de aanwezigheid van nog 7 leden van Frietopia =)

Cafetaria Domino (Groesbeek)

- 14 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na eerst een tijdje op personeel te hebben gewacht (er leek alleen maar één klant in de zaak ze ziten) bestellen we onze (ras)friet.
Op onze friet hebben we niet lang hoeven wachten, maar ik vond het nogal opvallend dat de frietboer het niet even meldde dat de friet klaar was (is toch vrij normaal?).

De rasfriet zelf: lekker. Maar wel redelijk weinig en lastig te eten vanwege de vreemde kronkelingen (dit leek op inktvisringen en ingewikkelder).

Enfin, na de rasfriet zaten we nog niet bepaald vol (vooral mijn moeder, ikzelf had een snack erbij), dus bestelde mijn moeder nog een friet speciaal.
Eerst wilde de frietboer haar friet met voorschotelen, maar dit was met een enkele opmerking uiteraard opgelost.
Hier heb ik van geproefd (om te kunnen beoordelen) en het was gewoon niet lekker. Zo hoort friet niet te smaken en zeker niet als je er (zeker gezien de hoeveelheid) zoveel voor betaald (prijzen lagen iets hoger dan gemiddeld).

Hier kom ik niet meer terug.

Ohja, wat ik was vergeten te vermelden: er is de keuze tussen vijf soorten 'friet': dik, dun, rasfriet, boerenfriet en aardappelschijfjes. Deze laatste drie zijn E 0.25 boven de normale prijs.

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 6 juli 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inderdaad erg leuk ingericht en uitgebreide keus, dat wel. Maar zo bijzonder vond ik de friet niet, maar ik had dan ook een gewone kleine friet met.
Wat me wel tegenviel was dat het personeel best lang op zich liet wachten. Zowel voor het bestellen als na het bestellen. Erg jammer was dat.

Cafetaria Lepoutre (Wijchen)

- 14 mei 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was op zich wel lekker, maar niet bovengemiddeld ofzo... wel vrij weinig (grote friet is 85 cent duurder, maar wel een stuk meer). Echt gezellig vond ik het ook niet, zeker met dit gebrek een tafeltjes met stoelen.

Cafetaria Ciçek (Nijmegen)

- 27 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een flinke portie rasfriet, niet overdreven lekker. Wel ergerlijk veel rook (ok, aan rokende klanten kun je niets doen, maar rokend personeel is aanstootgevend) maar mijn moeder en ik kunnen daar dan ook erg slecht tegen.

Maoz Falafel (Nijmegen)

- 16 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Voor een 'groentehater' als ik vrij weinig keus, alleen de saus kon ik nog kiezen (ik deed mayonaise en knoflooksaus op mn friet). Ik kon mijn portie niet op, dus da's wel goed. Erg zoute friet, vind ik persoonlijk wel lekker.

Cafetaria Weurt (Weurt)

- 8 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb hier heel lekker gegeten =) (was m'n eerste rasfrietje), het was ook best veel. Normaal gesproken zou ik zo'n portie (klein, maar met frikandel erbij) niet helemaal opeten, maar dit vond ik gewoon te lekker om te laten staan.
De tent was niet bepaald gezellig ingericht, vrij sober. Vriendelijk personeel wel, maar toen de frietboer de bestelling nog eens naging, kon ik hem echt niet verstaan (toch lullig, als hij dan vraagt of het nou een frikandel 'speciaal' of 'met' was en je moet tot 3 keer toe vragen wat-ie nou zegt).

Cafetaria 't Spoor (Venlo)

- 1 april 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best een goeie friettent, hoewel ik op het moment helemaal geen zin had in friet...

Mixfood (Nijmegen)

- 26 februari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsjah, dit wordt diep in mijn herinneringen graven. Ook hebben we toentertijd niet ieder voor zich 1 portie friet genomen, vandaar dat ik niet op elk gebied een score geef. Wat ik wel weet, is dat de friet (en daarmee ook de zak) erg vet was. Maar ook vette friet is friet, en friet is zo goed als altijd lekker =)
______________________________________
Nu ben ik er voor de tweede keer geweest, vandaar dat ik er nu een score bij geef. Dit keer viel het met het vet wel mee, maar echt heel lekker vond ik de friet niet.

Cafetaria 't Centrum (Groesbeek)

- 19 februari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het was een erg leuk ingerichte tent, maar wel erg weinig friet voor je geld. De friet zelf vond ik vrij gemiddeld.

Snackbar 't Pleintje (Nijmegen)

- 6 februari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je krijgt niet al teveel friet, en de friet die ik heb gegeten (ik heb zelf niks gekocht, maar een paar frietjes van Thomas gejat) was niet altijd even warm. Verder was de sfeer erg slecht. Je kunt nergens echt fatsoenlijk zitten en de frietboer zelf zag er nou niet bepaald geïnteresseerd uit. Voor dit alles betaal je nog een hoge prijs ook. Oftewel, nou niet bepaald een goede friettent. Overigens serveren ze ook döner en dergelijken.

Cafetaria 't Ackertje (Nijmegen)

- 16 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke sfeer, niet al te duur. Het waren wel flinke porties, maar ik was vrij snel door mijn mayonaise/frietsaus heen.

Cafetaria Sengers (Wijchen)

- 8 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon lekkere friet, niet te duur, niet te weinig. Wel erg leuk ingericht, een leuke sfeer.

Friture Reitz (Maastricht)

- 4 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was erg lekker. Ook de mayonaise was erg lekker, ik vond het nu niet eens erg dat er een hele klodder op zat. Een "kleine" friet is al een erg grote portie, maar daar betaal je dan ook fors voor ('kleine' friet met - €2,00)

De tent is wel gezellig, maar toch jammer dat je niet binnen kunt gaan zitten om je friet op te eten. Die rij zag ik persoonlijk toch echt alleen maar als 'lang wachten in de kou'

Cafetaria 't Centrum (Overasselt)

- 4 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gemiddelde friet, gemiddelde prijs. Ondanks goedbedoelde pogingen om de sfeer wat op te krikken, vond ik deze niet bijzoncer goed. Opvallend was het verschil tussen een grote- en kleine friet: de grote friet was bijna tweemaal zo groot als de kleine friet, terwijl het maar 40 cent scheelde.

Lucky Hill Snacks (Tilburg)

- 2 januari 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In grote lijnen hetzelfde als het commentaar hierboven. Aan mijn kleine friet had ik niet genoeg en ik heb daarom nog een kroket besteld... wel lekker, maar dat duurde wel erg lang. In het zitgedeelte staat overigens een stapel stoelen, voor als je met meer dan 4 mensen aan een tafel wilt zitten.

Automatiek Messina (Nijmegen)

- 31 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Van de hoeveelheid en prijs weet ik niet meer zoveel... eigenlijk praktisch niks. Verder was het erg gezellig en overheerlijk, maar voor deze resultaten is het belangrijk om jezelf eerst dronken te voeren bij Genesis, hoe kan het ook anders.

Restaria Lisette (Nijmegen)

- 26 december 2004 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewone, lekkere friet. Wel een leuke sfeer en leuk ingericht, hoewel deze zaak duidelijk meer is ingesteld op berzorgen.

Cafetaria Van Hulzen (Elst)

- 18 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hartstikke normale friet daar, alleen jammer dat de sfeer niet geweldig was. Ik vond het niet echt heel gezellig, meer zakelijk eruit zien.

Cafetaria Tat (Beuningen)

- 18 oktober 2004 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
niks op aan te merken, heel normaal eigenlijk.