Alle recensies van AlBundy


Snelbuffet Deltaplein (Deventer)

- 11 oktober 2008 16:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
1,50 voor een patatje, dat is een redelijk normale prijs. Op het pleintje zelf is al weinig sfeer, en dat is binnen niet anders, misschien ligt het aan de wijk.
De friet is niet bijzonder, maar wel goed te eten en warm. Ook het meegenomen patatje was prima van kwaliteit, gelukkig geen slappe hap.

Cafetaria Smulboetiek (Zaltbommel)

- 8 oktober 2008 12:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Begonnen als frietkar, inmiddels ge├╝pgrade naar een heuse blokhut, maar officieel nog op wielen en dus mobiel (en geen huisnummer).

Staat al jaren bekend als een prima frietzaak en toen ik zelf nog in de wijk woonde kwam ik er minimaal 1x per week. Het is een schone zaak met een mooie inrichting. De friet is lekker gebakken, niet duur en voor die prijs is het ook een prima portie.

Automatiek Tigo (Zaltbommel)

- 21 september 2008 20:25
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Enige friettent in de binnenstad van Zaltbommel die op maandag open is. Al sinds ik me kan heugen dezelfde inrichting die hard aan vernieuwing toe is. Friet is soms wat aan de harde kant.

Update 21-09-2008:
Sinds maart 2008 is de nieuwe inrichting een feit, ziet er een stuk beter uit. De friet is nog steeds erg lekker, de prijzen ook nog marktconform. De sfeer is enorm verbeterd!

Snackbar Het Egeltje (Losser)

- 20 augustus 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekker veel voor lekker weinigen heel goed te eten. Ben inmiddels verslaafd aan deze tent :-)

Cafetaria De Smikkelhoek (Bilthoven)

- 12 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een klein frietje met remia fritessaus voor 1,70, en dat is voor die prijs nog een nette portie die heel goed te eten is. Ook is er voldoende zitplaats.

Snackbar De Pindol (Veldhoven)

- 12 juni 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Cafetaria Het Puntje (Zaltbommel)

- 11 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Rijdende cafetaria. Friet is te vet en de fritessaus valt ook tegen.

Cafetaria Marktzicht (Zaltbommel)

- 11 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke cafetaria met zicht op de Markt van Zaltbommel. Mooie inrichting en aardige bediening die de bestelling ook naar je tafeltje brengt.

Kees Kroket ('s-Hertogenbosch)

- 11 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke friettent waar ik altijd even heen ga als ik in Den Bosch ben. De beste friet eet je toch wel hier. Dat het een McDonalds-achtige uitstraling heeft vind ik niet echt boeiend, het was me nooit opgevallen eigenlijk.

De ronde banken zitten lekker en er is veel ruimte zodat je makkelijk je snacks kwijt kan en toch zeker met z'n 3en aan een tafeltje kan eten.

De tv's storen mij niet, ik vind het wel lekker om muziek op de achtergrond te hebben, en zo hard staat het meestal niet.

Ook zijn ze lekker laat nog open, zodat je na de late film, of tussen het uitgaan door nog even een patatje kan eten.

De prijs vind ik gemiddeld, je betaalt tegenwoordig bijna overal wel 1,50 voor een patatje, maar die haalt zelden de kwaliteit die je hier krijgt.

De bediening is ook altijd vriendelijk, ik mocht zelfs naar de wc toen ik dat een keer vroeg, en dat is door de keuken heen, die er ook netjes uitzag!