Alle recensies van Conan


Cafetaria St. Joris (Eindhoven)

- 31 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige tent. Hete, te ver doorgebakken friet. Pittige satesaus dat dan weer wel.

Merkwaardig: deze tent heeft soms perioden dat de ui op "speciaaltjes" niet te vreten is... een wrange smaak en zurig. Heb gelukkig van vrienden hetzelfde gehoord op zo'n momenten zodat ik wist dat mijn smaakpapillen niet aan gort waren geholpen door de friet in cafetaria "De Hoek"...

Cafetaria De Hoek (Eindhoven)

- 30 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Alleen heengaan als je bijna niet meer kunt lopen van zattigheid maar toch vet moet hebben. Ronduit onbeschofte bediening en ook vaak onbeschofte klanten zo laat op de avond die dit alleen nog maar erger maken. Zou u hier willen werken?? Nee, dat dacht ik al. Denk daarom ook eens aan die arme Egyptenaren met hun zure gezichten ;)

Automatiek Marks (Eindhoven)

- 30 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kom hier geregeld een gepaneerde frikandel trekken uit de automatiek. De friet daarentegen laat ik links liggen als een kat een kamer vol schommelstoelen. Je weet nooit of de frieten 1, 2 of 3 keer herbakken zijn namelijk...
TIP VOOR PSV-FANS: je kunt hier ieder jaar tijdens het kampioensfeest goedkoop blikken bavaria kopen zoveel u wilt/kunt drinken. Beter dan dat festivalbier bij die dure stands... ;)

Friture 't Hofke (Eindhoven)

- 30 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mee eens dat het wel een gezellige tent is maar als frikandel speciaal liefhebber hoef je hier niet heen te gaan. Ze gebruiken van die kleine 70 grams frikandellen i.p.v. de gebruikelijke 100 grams en vragen er gewoon de volle mep voor. BAH.

Snackbar Van Hoof (Eindhoven)

- 30 mei 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede zaak waar men vooral komt voor de hamburgers die erg lekker zijn. Wel een beetje aan de dure kant en geen speciale weekaanbiedingen of zo.