Alle recensies van Dennie5


Eethuis Tej Tat (Zeeland)

- 6 augustus 2008 15:06
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goed ingerichte friettent, met goede frites en snacks. Niks speciaals, maar gewoon goed

Piet Friet (Lelystad)

- 6 augustus 2008 14:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een friettentje, half horend bij outletcenter Batavia Stad. Redelijke portie frites, en met een goede smaak. Tentje is van binnen leuk ingericht een beetje in piratenstijl. Prijs van de frites is erg hoog, een grote frites met 3 euro, en een frikandel speciaal 2,25

Eten en zo (Mill)

- 6 augustus 2008 14:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals al eerder vermeld was dit voorheen 't Hemeltje. Al werd de friettent toen onder de mensen uit Mill ookwel Piet Kliek genoemd, wat volgensmij genoeg zei over de kwaliteit toen. Echter is na de overname de hele inrichting aangepast, en ze hebben erg lekkere verse friet.

Snackbar Hap en Stap (Zeeland)

- 6 augustus 2008 14:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hap en stap, een klassiekertje in Zeeland. Friet was goed gebakken met een goede aardappelsmaak. Ze hebben hier ook fantastische kroketten (D├ękro Snacks) Leuk om te vermelden is dat hier het personeel een uitgebreide opleiding van de eigenaar zelf krijgt, voordat die gene uberhaupt mag werken in de friettent.

Friture Toontje (Boxmeer)

- 6 augustus 2008 14:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een echt ouderwets frietkot, langs het spoor in Boxmeer. Jammer genoeg staat Toon er zelf niet meer in, de friet is redelijk, smaakt een klein beetje naar het frituurvet waarin het gebakken is. De satesaus is niet te eten. Een gemiddeld frietkotje.

Snackbar Koolen (Velp Grave)

- 31 maart 2008 19:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nieuw gebouwd frietkot, grootte is niet veranderd, het is nogsteeds niet mogelijk binnenin te zitten. Het ziet er binnen netjes uit, met allemaal RVS werkbladen e.d. Sinds het nieuwe kot zijn de porties zeer klein en de prijzen zeer hoog, helaas. Kwaliteit van de producten zijn redelijk.

De Kiosk Wingewest (Grave)

- 31 maart 2008 19:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een geheel nieuw gebouwde miniresto, met mooie inrichting, porties zijn wat groter geworden, ook zeer veel nieuwe producten, producten smaken goed alleen willen er nog wel eens verschillen in de bereiding van de schotels plaatsvinden (Ook nieuw overgens).