Alle recensies van E30_Touring


Cafetaria Bistro Wipp-In (Liessel)

- 13 augustus 2011 13:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet stoofvlees-mayo was bijzonder lekker, friet en vlees met saus oogden en smaakten als zelfgemaakt. Portie was royaal te noemen, vlees en saus ook.

Nasischijf was mooi droog, de frikandel speciaal had voldoende saus en was gelukkig pas na het bakken opengesneden.

De prijs voor twee grote friet stoofvlees-mayo, twee frikandellen speciaal en een bami en een nasischijf met extra mayo was een erg nette dertien euro.

De beste friettent in de buurt, wij gaan voortaan op de zaak daar onze friet halen!

Jammer alleen dat de zaak in de middagen vooral vol zit met bouwvakkers & co met een grote mond.

Frituur Laurens (Weert)

- 3 juni 2011 02:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon top. Heerlijke ambachtelijke, zelfgemaakte friet en snacks. Keuze uit frietsaus, normale en Belgische mayonaise en zelfgemaakt saté saus etc.

Belachelijk grote portie's waar geen andere friettent tegenop kan. Als je saus op is kan je ook gewoon vragen om nieuwe, die krijg je, zonder gezeur.

De sfeer is als enige in mijn ogen minder. Het is een extreem klein glazen hokje met 2 kleine barretjes (voor 2 personen ieder) en buiten drie staan tafels. Dit is een zaak om alleen af te halen, maar dat is genieten!

Kwalitaria 't Frietmenke (Weert)

- 3 juni 2011 02:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kwalitatief goede friettent. Goede zitgelegenheid door de volledige lengte van de zaak. Friet en sauzen zijn prima en de prijs is ook netjes gezien de hoeveelheid.

Niet per sé beter dan andere friettenten maar prima in orde. Alleen bezorgen zijn ze niet altijd even goed in, gaat met wat tegenzin en de bestelling klopte tot 2 keer toe niet.

Cafetaria De Rotonde (Weert)

- 28 mei 2011 17:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon een prettige friettent. Gerund door vriendelijke doch formele chinezen die alles gewoon goed doen, zoals het hoort.

De prijs is netjes, het interieur wat gedateert maar ook schoon en netjes. De sfeer is oké, afhankelijk van het tijdstip zit het vol met vaders met kinderen tot de lokale "auto tuning" club.

De keuze is voor een normale friettent prima te noemen, je kan bijvoorbeeld kiezen uit een nasibal óf een nasischijf.

Of het lekkerder is dan Laurens, nee. Het heeft niet dat echte ambachtelijke maar toch zul je mij in 9 v/d 10 gevallen hier zien zitten. Gewoon, omdat het een fijne friettent is!