Alle recensies van FH


Cafetaria De Fijnproever ('s-Hertogenbosch)

- 9 januari 2018 22:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein maar fijn. Mooie, niet al te grote zaak. Veel keus. Goede kwaliteit en kwantiteit friet. Fritessaus waarschijnlijk Calvé of Gouda’s Glorie vind ik niet zo. Volgende keer Vlaamse mayo. Vrolijk en klantvriendelijk personeel. Prima.

Cafetaria Ome Piet ('s-Hertogenbosch)

- 3 januari 2018 18:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ome Piet heeft matige fabrieksfriet. Zaak is schoon maar eenvoudig. Leuk zijn de flipperkast en het spaarsysteem dat ze hanteren. Snacks zijn okay. Je wordt vriendelijk geholpen.

Cafetaria Deuteren ('s-Hertogenbosch)

- 3 januari 2018 17:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Cafetaria ligt een beetje verscholen in een bocht en niet echt in het zicht. Niet al te groot maar ziet er zowel van buiten als van binnen leuk uit. Lekkere verse friet en goede snacks. Ik werd vriendelijk geholpen. Prima adres voor een lekker frietje.

Cafetaria De Kooi ('s-Hertogenbosch)

- 15 december 2017 14:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima cafetaria. Constante goede kwaliteit verse friet en prima snacks. Nette inrichting. Vriendelijk personeel dat het soms moeilijk lijkt te hebben met de drukte. Lekkere verse scherp geprijsde slaatjes. Openingstijden helaas teruggebracht tot 20.00 uur. lijkt door personeelstekort te komen.

Kan rond 18.00 erg druk zijn (wat op zich natuurlijk een goed teken is). Prijs van defriet aan de hoge kant maar door de goede kwaliteit wel okay.