Alle recensies van Frituurman


Friet & Zo (Hoogeveen)

- 23 juni 2008 12:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nog geen opmerkingen. Ik reed gister toevallig door de Grote Kerkstraat en zag deze tent staan! Klik hier of hier!

NB: Er werd automatisch waardeloos ingevuld op een of andere manier. Maar dit is niet per definitie het geval. 'k Laat het nu even zo tot ik er heb gegeten. Ergens deze week.. ;)

Snackbar IJssalon Geythorn (Giethoorn)

- 20 juni 2008 13:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooi dorpje, leuke snackbar annex ijssalon. Relatief goede frites, maar helaas op het prijsniveau 'Smullers' (ongeveer dan). Sfeer is, dankzij de schitterende omgeving (vooral op een mooie zomerse dag) prima. Wel redelijk druk dan.. Maar je weet wat 'ze' zeggen: 'the more, the marrier!'

Happy Corner (Groningen)

- 16 juni 2008 12:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet goed, niet slecht. Onderscheidt zich in mijn ogen niet van de gemiddelde friturist. Maar goed, 'k word altijd wel 'happy' van een patatje met. Ook bij de Happy Corner.

Smullers (Groningen)

- 16 juni 2008 12:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tsja.. Het is en blijft Smullers he.. :)

Jeruzalem (Hoogeveen)

- 16 juni 2008 12:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Troostelozere aanblik dan Big Dana's, die aan dezelfde straat zit en daarmee ook meteen veel troostelozer dan Babylon, die ook aan dezelfde straat zit, in de volksmond de Gazastrook heet. Sterker nog, ze zitten alledrie naast elkaar.

V.w.b. frites zal ik deze zaak in vervolg mijden. Voor de rest ook een dubieuze zaak.

Big Dana's (Hoogeveen)

- 16 juni 2008 12:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is een nogal troosteloze aanblik die deze Kebabberie geeft, maar de frites is prima (of ik moet net de frites hebben besteld nadat het frituurvet z'n jaarlijkse verversing heeft gehad). Normaal gesproken eet ik hier nooit een patatje, maar ik had zin in wat aardappeligs bij m'n lamacuhn! :)

Vriendelijke jongeman achter de counter die me meermaals met 'Meneer' aansprak. Daarnaast hoefde ik ook niet al te lang te wachten. Alleen jammer dat m'n lamacuhn iets aan de koude kant was!

Snackbar Likkepot (Hoogeveen)

- 16 juni 2008 12:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik hoop dat het bij Likkepot een kwestie is van 'acquired taste', want ik woon over een maandje of vier op pakweg 3 minuten lopen van deze snackbar en tot nu toe kan het eten me daar nog niet echt bekoren. De hoeveelheid is redelijk, maar die keer dat ik er wat heb gehad, véél te slap gebakken. Ik kon de friet zowat uitwringen van het vet.

EDIT: In het bezit van het keurmerk 'Verantwoord Frituren'

EDIT / 16-06-08: Sinds ik om de hoek woon, toch vaak (noodgedwongen) wat meer gebruik gemaakt van Likkepot. De kwaliteit is beter dan 'vroeger'! En de sfeer, ach, die is prima. Zeker met voetbal op tv. En dat voor een bouwkeet!

Snackbar De Smulpaap (Hoogeveen)

- 21 april 2008 10:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een veredelde bouwkeet, maar toch gezellig door eigenaar Jaap (tenminste, volgens mij heet hij Jaap.. anders rijmt het in ieder geval mooi op Smulpaap). De patat is er goed, de prijs redelijk, maar hun beste product is toch wel de pindasaus. Het lekkerste patatje oorlog van Hoogeveen!

EDIT: In het bezit van het keurmerk 'Verantwoord Frituren'

EDIT2: Hoewel de pindasaus nog steeds heerlijk is, is de kwantiteit en daarmee de prijsverhouding m.i. behoorlijk gezakt. Jammer!

De Vlaminck (Emmen)

- 21 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Klein maar fijn. FRS om de hoek, dus tijdens je friet even een DVD'tje zoeken. Zitmogelijkheid is er wel (in de zomer), maar het is er dan zo druk (vanwege de dierentuin, etc.) dat je haast van je stoeltje af wordt gedrukt. Maar al met al een fijne zaak!

Windesheim Kantine C-gebouw (Zwolle)

- 8 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De hoeveelheid houdt niet over, maar de gezelligheid in de kantine (er is altijd wel iemand die je kent) en de kwaliteit van de friet maken een hoop goed!

Snackbar JB (Wijster)

- 5 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De patat bij deze snackbar weg smaakte mij alleraardigst, maar echt bijzonder kan ik het niet noemen. Ik wijt het vooral aan het 'hongergevoel' dat ik de patat zo lekker vond. De softijsjes zijn trouwens ook prima.

Smullers (Zwolle)

- 20 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja, misschien spring ik dan wat uit de band, maar ik vind deze Smullers wel aardig. Beter in ieder geval dan die op Utrecht CS. De patat is prima en de hoeveelheid valt mij wel mee. Bestel maar eens een kleine, dan krijg je haast net zo veel als een normaal. De service vind ik verder ook prima, maar dat kan ook aan degene liggen die je helpt. Bij mij is het meestal een of andere 'indiaan'. Aardige vent, komt elke dag uit de richting Groningen met de trein naar Zwolle om daar te werken. Netjes hoor!

In een onderzoek van de consumentenbond werd deze Smullers ook nog eens gekozen tot de 'gezondste' snackbar van Nederland... Go figure!

Snackbar Whip Inn (Hoogeveen)

- 20 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik weet zeker dat als je er vaker komt er een 'ons kent ons'-gevoel ontstaat, maar ik vond het er maar ongezellig. 'Sfeervol' aangekleed met de lelijkste kamerplanten die je je kunt voorstellen en de meest ranzige fricadel die ik ooit heb geproefd. Ik was die dag echter ook ziekjes en had die dag verder ook niets gegeten. Vast een incident, maar voor mij wel kenmerkend. Iets beneden gemiddeld.... Ik ben tevens nog even op onderzoek uitgeweest en wat bleek? In '04 is deze snackbar verkozen tot meest ongezonde van Nederland. Hier gebruik(t)en ze namelijk gewoon blokken vet i.p.v. vloeibaar frituurvet. Dit volgens de eigenaren op 'aanbevelen van klanten'. Tja..

Snackpoint Emmen (Emmen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet bijzonder lekker. Wel even een waarschuwing: Controleer je broodje hier op substanties die er niet op horen te zitten (spuug, snot, etc.). Jeugd in Emmen maakt er een sport van om op een broodje te spugen en deze weer terug te plaatsen in de automatiek. Uitkijken dus!

FEBO (Groningen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat deze FEBO gezellig maakt is dat het op kruipafstand is van De Drie Gezusters. Dat is dan gelijk het enige positieve. De prijs is FEBO-hoog, het eten is matig en de hoeveelheid is 'normaal'. Hier nam ik overigens wel mijn eerste 'Verticaaltje', dus wat dat betreft ben ik gematigd positief over deze FEBO. A legend was born here.. ;)

De Belg Waterloo (Groningen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig en gevestigd op de Vismarkt. Tenminste, meestal. Ik heb wel eens meegemaakt dat 'ie er niet stond, maar dat terzijde. Lekkere friet, goed en lekker gebakken kroketten. Alleen jammer dat wanneer er ook daadwerkelijk een vismarkt is op het achterliggende plein, de heerlijke geur van de patat overstemt wordt door die vieze vislucht. Maar voor de rest een lekker bakkie!

Snackbar Snexx (Hoogeveen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat ik hier eerst had geschreven kan de prullenbak. Ik heb nu eens nuchter wat gegeten bij Snexx en goh, wat lekker! Bestel hier maar eens een grote patat mét en kijk eens wat je krijgt. Voor €2,25 eet je je ziek! En de patat is heerlijk gekruid. Echt super. De prijs is alleszins redelijk dus (grote patat mét dus €2,25, kleine patat mét is €1,30 en dat is eigenlijk een gewone bak patat. Nette prijs!). De tent is nog vrij nieuw, ziet er goed uit en de service is prima (bij ons werd de patat gewoon bij de tafel gebracht. Wow!) Die jongen achter de frituur is goed bezig. Enige nadeel is dat de satékroket €1,30 is. Hij smaakt wel wat lekkerder dan bij de Smullers of FEBO, maar 30% duurder dan bij één van die twee. Maar op dat na, gewoon een topzaak!

Snackbar Frank (Hoogeveen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De patat was niet bijzonder, maar wel lekker. De bicky burger is voortreffelijk! Vriendelijke mensen in deze uitgebouwde bouwkeet. Volgens velen is dit de béste snackbar in Hoogeveen. Oké, goed is hij zeker, maar beste? Daar moet ik meer van overtuigd worden!

Restaurant De Pyramide (Hoogeveen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eén van de vier aan mij bekende shoarma-tenten in Hoogeveen. Stukken minder dan het eveneens gerecenseerde Babylon, maar stukken beter (vanwege de aanwezigheid van friet) dan de overige twee. Ook hier wordt de friet lekker gekruid en is het prima te eten. Je kunt er nauwelijks binnen zitten en het gebouw is een bouwval (de schroten aan de muur komen op je af.. niet alleen vanwege de kleine ruimte). De eigenaar komt op mij wat onguur over, maar de service is verder prima en het eten is dus goed te doen.

Café-Cafetaria De Falieberg (Zuidwolde)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een ongetwijfeld gezellige plek om een patatje op te peuzelen, maar ik vond het maar wat vies. Ik kocht hier patat (friet) om mee te nemen en het was maar goed dat er twee zakjes omheen gingen, want anders had ik de bekleding kunnen reinigen, zoveel vet druipte eruit. Ook het uiterlijk van de zaak is wat louche. De service is verder wel aardig en voor de rest krijg je ook gewoon een goede hoeveelheid voor een normale prijs.

AnyTyme Snack & Dine (Zwolle)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke zaak, van de buitenkant niet bijzonder. Zit gevestigd direct aan de achterzijde van het station in Zwolle, waar dagelijks duizenden studenten langslopen op weg naar Windesheim (net als ik). AnyTyme Snack & Dine is een zaak waar ze goed hun werk doen en een lekker patatje afleveren over de toonbank. Ook de prijs is er prima. Een puntzak mét kost bijvoorbeeld maar €1,70, zoals HIER te zien is (Alleen jammer dat ze er nog niet achter zijn dat een bijvoeglijk naamwoord zo kort mogelijk geschreven dient te worden, dus 'Grote' en niet 'Grootte', maar dat terzijde). Al met al een leuk zaakje waar ik tegenwoordig eerder een patatje neem dan bij de Smullers die aan de andere zijde van het station gevestigd is.

Amsterdams Broodjeshuis (Groningen)

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wederom een kennismaking tijdens het uitgaan. Alleen leek het toen gesloten, maar de automatiek was nog wel werkzaam. Daarin lagen onder meer 2 kroketten voor de prijs van 1. Ik heb ze gegeten en ze waren oud en amper warm. Sterker nog, ik zou ze amper lauw durven noemen. Een vriend van me nam een half haantje (of halve kip, daar zijn we nog niet over uit) en die beviel, ondanks de koude staat waarin het zich bevond, beter.

Cafetaria 't Hokkie (Hoogeveen)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De rondhangende schooljeugd van het Alfa blijkt niet zo gezellig te zijn, maar de patat is er des te beter. Lekker bakkie patat met genoeg (maar niet te veel) mayonaise voor een marktconforme prijs. De hoeveelheid is niet dat je zegt, wow wat veel, maar dat kan ook aan the heat of the moment liggen natuurlijk. Toen ik er was, was het namelijk vrij druk.

Eetcafé De Beurs (Hoogeveen)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen standaard cafetaria, maar meer een eetcafé waar je ook prima een bord patat kunt eten. De prijs is tja, normaal, voor een eetcafé en de mayonaise is prima (een must bij friet). De Beurs is een klein en gezellig eetcafe in het centrum van Hoogeveen, temidden van kroegjes, restaurants én de leukste bioscoop van Nederland, het Luxor Theater Hoogeveen
Beetje reclame mag best he?

Eethuis De Trommel (Hoogeveen)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Niet het meest gezellige eethuis dat er is (het stinkt er ontzettend en het personeel komt / kwam op mij niet al te vriendelijk over), maar in de zomer kun je prima op het terras van ijs genieten. Maar daar gaat het ons niet om, natuurlijk! Als je hier patat bestelt, heb je meestal een combinatiemenu te pakken. Ik ben zelf het meest gek op het menu met de mini-loempia'tjes en de scherpe saus. Met de mayonaise zijn ze hier ontzettend zuinig, maar de hoeveelheid patat op je bord maakt dat ruimschoots goed. In vergelijking met een 'normale' snackbar zijn ze natuurlijk wel aan de dure kant, maar de hoeveelheid en de smaak maken een hele hoop goed!

Smulwereld Den Kaat (Zuidwolde)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tegenwoordig aangesloten bij Smulwereld. Voor mij een beetje nostalgie. Zaterdag is altijd onze patatdag geweest, tenminste bij ons in de familie, en zaterdag ná zwemles reden we altijd langs deze snackbar (toen nog 'Joko' of iets dergelijks, weet ik niet goed meer). De snackbar op zich ziet er niet verkeerd uit, maar de patat is er vet. Je hoeft er haast geen drinken bij te bestellen, ware het niet dat vet geen goede dorstlesser is. De prijs is er goed (voor €2,10 heb je een grote patat met en die is dan ook écht goed groot).

Cafetaria 't Hoekje (Hollandscheveld)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig etablissement, sfeervol en oudbruin. Het gebakken preperaat wat je ingeschept krijgt is van meer discutabele aard. De hoeveelheid en de prijs zijn echter marktconform.

EDIT: In het bezit van het keurmerk 'Verantwoord Frituren'

Snack- en IJscounter De Cascade (Hoogeveen)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Best gezellig (misschien meer met de zomerdag, maar ja, geen boodschap aan: 't is nu te koud om buiten te zitten) en je kunt er een uitstekende puntzak patat krijgen. Niet ál te duur en voor de prijs die je betaald krijg je een goede hoeveelheid goudgele rakkers. Jammie!

EDIT 1: Cascade (voorheen overigens de 'HW HAP' en 'Cascade Snacks') heeft afgelopen tv-seizoen het keurmerk ontvangen van de Smaakpolitie door de uitstekende hygiene! Smaakpolitie op SBS6

EDIT 2: In het bezit van het keurmerk 'Verantwoord Frituren'

Cafetaria De Wielewaal (Hoogeveen)

- 7 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ongezellig. De patat is niet dat je zegt 'hmmm jammie' en de sfeer is dramatisch. Niet echt een aanrader!

EDIT: In het bezit van het keurmerk 'Verantwoord Frituren'

FEBO (Zwolle)

- 6 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig is het niet, maar ik koester er goede herinneringen aan. Misschien lag het ook aan de situatie, maar ik was maar wat blij dat ik nog wat uit de muur kon trekken, naar het verlies van veel van mijn 'inhoud' in het urinoir van Roots daar niet ver vandaan. Het verzekerde mij toentertijd van een goed gevulde maag en genoeg kracht om door te gaan tot de eerste trein naar Hoogeveen.

Echter, ik heb er ook wel eens overdag een patatje gehaald en opgegeten en dát beviel toch stukken minder. Het enige wat eigenlijk goed is aan deze FEBO is dat het dichtbij of eigenlijk middenin het 'uitgaanscircuit', lekker centraal. Voor de rest maar een matige c.q. slechte snackbar annex automatiek.

Wim's Automatiek (Utrecht)

- 6 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik wandelde hierlangs op weg maar 'Mama Mia' (vreselijk, overigens, maar dat terzijde) en kon het niet laten om een lekker 'delletje' uit de muur te trekken en een bakje patat te bestellen. De patat was in mijn geval hard gebakken. Ik zag ook dat ze reeds gebakken patat dat koud was geworden, weer teruggooiden in het vet. Eventjes is natuurlijk prima, om het weer op te warmen, maar ze gooiden het er tegelijk met de nieuwe patat in het mandje. Dat had keiharde en zwartgerande friet tot gevolg. Prijs is inderdaad vrij hoog, het Smullers-tarief zou ik haast willen zeggen. En gezellig? Tja....

Restaurant Babylon (Hoogeveen)

- 6 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een shoarma zaak met heerlijke gekruide friet en prima knoflooksaus die niet al te sterk is en dus goed te gebruiken is bij zowel friet als shoarma. Het is een graag geziene en bezochte gelegenheid dichtbij het uitgaanscentrum van Hoogeveen. Je loopt de discotheek uit en je bent er eigenlijk. Gevestigd aan de in de volksmond 'Gazastrook' (samen met nog 2 shoarma/kebab-zaken waar ik nog nooit friet heb gehad) genoemde Schoolstraat is het een nette tent met mensen die Nederlands spreken achter de bar (ook áltijd prettig!). Zoals gezegd lekker gekruide patat (lekker gebakken, niet te hard en ook zeker niet vettig), goede sfeer, uitstekende bediening en ook nog een aardige prijs (als je voor de combo shoarma + patat gaat). Lekker!

Ik weet niet of shoarmazaken er ook tussen mogen, maar gezien de lekkere friet die hier te krijgen is, denk ik dat deze erbij moet c.q. hoort!

Snackbar Ko (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke patat. Misschien ben ik wat bevooroordeeld omdat ik hier 'eerder' altijd patat ging halen, maar echt heerlijk. Een goede hoeveelheid patat (bestel voor 3 personen en echt, met z'n 5'en eet je ook je buikje rond) en een nette zaak.

Cafetaria Noordeinde (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Diepongezellig, maar een goeie plek om tijdens het uitgaan wat ánders te eten dan het nu zo ingeburgerde shoarma of kebab.

Cafetaria-Lunchroom Annie & Manuela (Noordscheschut)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een zeer nette friettent in het nabij Hoogeveen gelegen Noordscheschut. De dames achter de frituur zijn gezellige tantes en weten ook een aardig bakje patat op de toonbank te zetten. Lekkere mayonaise erbij en Frituurman is gelukkig!

Snackbar Tast-Toe (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Cafetaria annex café. Patat is redelijk, maar een vreselijke tent waar je liever niet binnen wilt zitten. Het softijs is prima om de patat mee weg te spoelen. Je kunt beter naar een andere snackbar op de Hoofdstraat gaan in Hoogeveen. Als je hem niet kunt vinden (de naam staat niet al te duidelijk aangegeven), hij zit ingesloten tussen de Phonehouse en de Op=Op!

De Wanne (Hollandscheveld)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gevestigd aan één van de langste straten van Hollandscheveld (is ook niet zo moeilijk, Hollandscheveld is geen wereldstad. Ook geen werelddorp, trouwens) en op een steenworp-afstand van snackbar Royal zit De Wanne. Ze zitten in een net gebouw en de hele zaak ziet er gewoon ook netjes en gezellig uit. Voor de rest is het gewoon een gemiddelde snackbaar waar weinig op aan te merken valt. Personeel is wel vriendelijk!

Snackbar Whip Inn (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Sfeervoller dan zijn neefje in winkelcentrum 'De Weide'? Ja én nee. Het pand waar ze in zitten is al wat ouder en ademt wat meer 'snackbar' uit en niet alleen qua frituurlucht. Het eten is vrijwel gelijkwaardig aan dat van de overige Whip Inn's in Hoogeveen, alleen heb ik het gevoel dat je hier met je blauwe ogen wat meer patat krijgt dan gemiddeld.

Snackbar Whip Inn (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een gemiddelde snackbar. Ze zijn een tijd geleden verhuisd van de andere kant van het winkelcentrum naar een wat nieuwer deel van datzelfde winkelcentrum. Zaak ziet er netjes uit, geen sfeer. Patat is aardig, niet uitstekend. Hoeveel is netjes, maar niet in het oog springend. Kortom, gemiddeld!

Snackbar Royal (Hollandscheveld)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het gebouw oogt aan de buitenkant sfeer uit, aan de binnenkant is het een typisch jaren '80-etablissement. Tenminste, het meubilair stamt uit die tijd. De patat is leuk, maar niet speciaal. Het portie dat je krijgt voor je prijs is vrij standaard. Gezien ik een hekel heb aan de jaren '80 vind ik de sfeer onder de maat :)

Snackbar Whip Inn (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De patat is uitstekend. Deze Whip Inn zit sindskort ook in een nieuw gebouwtje. Ze zaten 'vroeger' dichtbij 'Cascade' aan de Hoofdstraat, maar ze zitten nu dus in een nog niet ontgonnen gebied. Nog weinig sfeervol, maar misschien met een lekkere warme zomerdag dat ik er wel weer eens een delletje uit de automatiek trek. Dat is overigens een goed pluspunt van deze zaak, het is een van de weinige in Hoogeveen met een automatiek!

Restaurant Bij Jan Patat (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naamgenoot van de op Jakarta gevestigde Jan Patat, maar totaal geen relatie. Tussen de middag altijd gezellig druk doordat de mensen van de omliggende bedrijven daar dagelijks heel wat euries over de balk smijten. Kwaliteit is discutabel, maar de hoeveelheid is prima. Maar ja, wil je dat wel met die kwaliteit?

Snackbar 't Smikkelhuus (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een lekker bakje patat, goede hoeveelheid en voor een schappelijke prijs. Ik kom hier geregeld een patatje halen (toch zeker enkele keren per jaar) en ik ben er nog nooit teleurgesteld!

Snackbar City (Hoogeveen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ziet er gewoon netjes uit en zeer goede patatten. Lekker gebakken, niet te veel en niet te weinig zout én heel erg grote bakken. Daar staat ook wel een pittig prijsje tegenover....

Café-Cafetaria Fieten (Elim)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische dorpssnackbar. Gezellig ogende snackbar met een goed gevuld bakje patat. Lekker om even te zitten / staan met je goudgele schat. Zuinig met de mayo zijn ze ook niet en dát is ook altijd een plus.

Bram Ladage (Rotterdam)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heel netjes! En ontzettend lekker. Verse patat, waar kom je dat nou nog tegen?

Bram Ladage (Utrecht)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke patat, veel patat en ook nog eens een redelijke prijs. Bijna identiek aan die in Rotterdam. Echt voor de gezelligheid moet je er niet komen, maar lekker is het zeker!

City Snack (Assen)

- 5 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beroerde FEBO die er, hoewel wel netjes uitziet, het niet moet hebben van sfeer en gezelligheid. Maar ook niet van de producten die het verkoopt. De prijs is gelijk aan die van andere FEBO's. Vandaag waren satékroketten maar 60 cent, best lekker (maar niet zo lekker als bij de Smullers en dát zegt veel!) en wel erg goedkoop. Maar ja, het was een aanbieding en dus niet structureel goedkoper dan een andere snackbar. De patat is aan de slechte kant. Het lekkerste aan de patat was de mayo.