Alle recensies van Gerrit


Wijkcentrum SIO (Zwolle)

- 31 augustus 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kwaliteit en kwantiteit perfect. Behoort tot de absolute top in Zwolle. Goede en enthousiaste bediening. Perfect voor afhaal. Niet gezellig om ter plekke de friet te veroberen. Beperkte openingstijden (omdat het een wijkcentrum betreft).

Snacksalon Het Middelpunt (Wezep)

- 13 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het Middelpunt is al eens gekozen tot beste snackbar van Nederland. De kwaliteit van de friet is prima en wordt mooi geserveerd met salade op een groot bord met perfect glimmend schoon bestek. De snackbar heeft een gezellige restaurant-achtige uitstraling met vriendelijk en behulpzaam personeel. De zaak wordt met plezier gerund. En dat merk en proef je.

Snackcorner Norp (Zwolle)

- 13 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Snackcorner Norp is sinds jaar en dag een begrip in Zwolle. De kwaliteit is prima. Maar de hoeveelheid is soms wat karig in vergelijking met de prijs. De satesaus wordt in een apart plastic bakje los van de friet geserveerd. Dat zie je niet vaak. Snackcorner Norp staat in Zwolle bekend om de diverse salades en borrelgarnituur die in eigen keuken worden bereid.

Petit Restaurant Paradiso (Zwolle)

- 13 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Paradiso is een goede en stabiele subtopper in Zwolle gezien de prijs en de kwaliteit. Het personeel werkt niet altijd met plezier of onder stres. Dat merk je. Er wordt niet altijd goed naar de klant geluisterd. Maar de zaak loopt goed en vaak is het wel gezellig druk.

Snackcounter Alberto (Zwolle)

- 1 juni 2007 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De beste kwaliteit friet in Zwolle. De kwaliteit is altijd constant en bijzonder vlotte bediening. Een echt familiebedrijf. Niet het goedkoopste maar de kwaliteit is het belangrijkst. De meeste snacksbars in Zwolle geprobeerd. Maar Alberto blijft toch het best.