Alle recensies van Gras


Snackbar Amon (Haarlem)

- 30 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geheel vernieuwde zaak dat fris, vriendelijk en hygienisch oogt. De bediening is snel en vriendelijk. Grote vast klantenkring. Het eten is altijd goed en lekker. Er wordt tevens erg lekker shoarma verkocht, welke afkomstig is van de islamitische slagerij, geen afvalvlees dus. Prijzen zijn gemiddeld. Dikke voldoende dus voor deze zaak.

Snackbar Inter Snacks (Haarlem)

- 30 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inter Snacks is een zaak die van buiten weinig uitnodigend oogt. Het pand ziet er enigzins verloedert uit door achterstallig onderhoud. Zo staan er nog Snackmuren uit het guldentijdperk, die uiteraard niet meer werken. Gevolg is dat het zelden druk is. Voordeel daarvan is dat de bediening, door het vriendelijke en rustige aziatische personeel, altijd zeer snel is. Het eten is in tegenstelling tot de entourage fantastisch. Werkelijk iedereen die ik ken is zeer goed te spreken over het voedsel. Frikandellen, patat, kaassouflé`s zijn wat mij betreft de lekkerste van hun soort. Ook de sauzen voldoen volledig aan de verwachtingen die men over het algemeen van een professionele frituurder mag hebben. En de prijzen zijn erg gunstig. Gemiddeld 25% lager dan elders. Aankleding is dus beroerd, maar prijs en kwaliteit maken een hoop goed voor deze hardwerkende mensen.

Chefs Burger (Haarlem)

- 30 mei 2006 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Chefs is een begrip in Haarlem. Overdag is het een geschikte tent om een keuze te maken uit één van de velen aangeboden soorten broodjes. Zelf gebakken broodjes en vers beleg vormen een prima lucnh. Maar Chefs staat vooral bekend onder het uitgaanspubliek. In de nachtelijke uurtjes is het dan ook een drukte van jewelste. Wat het vooral erg goed doet zijn de zelfgemaakte kleine turkse broodjes. Hier kan uiteraard van alles en nog wat op worden besteld, van broodje gezond en ei tot kroket of hamburger. Specialiteit is datgene waaraan deze zaak zijn naam ontleent; de Chefs Burger. Een rijkelijk gevuld broodje met hamburger, kaas, ham, ei, salade, sauzen etc. Eén groot feest op je bord. Het is geen goedkope zaak, maar dan heb je wel wat! Ondanks de grote drukte is er meestal wel genoeg ruimte om aan de bar of een tafel een plaatsje te bemachtigen. En ach, hoe meer zielen hoe meer vreugd want de bediening is hoe dan ook erg vlot en gezellig.