Alle recensies van Harukaze


Cafetaria van Putten (Rotterdam)

- 5 maart 2015 00:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In hartje Charlois kun je hier een aardige bak friet halen -- hoewel er misschien iets meer zout op mag.

Vriendelijk personeel, en heerlijk ijs voor na de friet.

Kwalitaria Haagweg (Den Haag)

- 9 december 2014 16:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellige zaak, eigenaren maken graag een praatje. Bovenal een lekker bordje friet met mayo netjes in een apart bakje op het bord geserveerd.

Cafetaria Rikken (Breedeweg)

- 25 augustus 2014 01:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een dagje fotograferen in de buurt dan toch eindelijk eens langsgegaan bij Rikken. Vriendelijk personeel, veel zitruimte met grote ramen en een speelplek voor kids geven de boel een fijne sfeer. Pluspunten daarvoor.

Friet is prima en in aardige hoeveelheid. Helaas de saus wel over de friet en niet in een apart bakje, maar dat is persoonlijke voorkeur. Prijs van de friet ligt iets boven het gemiddelde.

De hamburgerbroodjes (wereldburgers) zijn echt aanraders. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding daarbij!

Perfectaria (Nijmegen)

- 10 augustus 2014 04:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet is oké, maar niet bijzonder en kan wat zelfs wat meer zout gebruiken. Snacks waren net ietwat aan de vette kant.

Het interieur is inderdaad van stevig, dik hout gemaakt en daarmee niet-standaard. Met de deur dicht blijft de frituurwalm echter wel erg hangen, dus het blijft bij een 'normaal' voor sfeer.

Kiosk Sportpark (Hilversum)

- 5 juli 2014 03:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Pal naast NS station Hilversum Sportpark vind je deze oase van frieterig vernuft. De kapsalon is er heerlijk en de service prima.

Je kunt alleen buiten zitten.

Cafetaria Alfood (Nijmegen)

- 24 maart 2014 21:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hoewel aan de vettige kant, krijg je een prima hoeveelheid friet voor wat je ervoor betaalt: voor 1.60 heb je een normale portie friet en voor 40 cent extra krijg je daar mayo bij. De kwaliteit is niet bijzonder.

Personeel is vriendelijk, maar als er buiten mensen roken, heb je daar binnen last van. Jammer.

Cafetaria Steenbok (Nijmegen)

- 24 januari 2014 01:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De verse friet smaakte prima. Sommige stukjes waren wat aan de droge kant, maar zeker oké. Sfeer is niet bijzonder; hoewel er zitmogelijkheid is, lijkt de zaak zich vooral op afhalen te richten -- best normaal voor een buurtfrituur.

Cafetaria De Fest (Nijmegen)

- 22 januari 2014 20:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Aardige tent voor wat versnaperingen na een dag studeren. De schotels en pizza's zijn zeker welkom na een dag studeren. Op maandagen en woensdagen bovendien met korting!

Snackbar De Gender (Veldhoven)

- 26 augustus 2013 01:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was normaal; niet te aardappelig, niet te vet. Zout afwezig, maar zoutvaatjes present.

Personeel is behulpzaam, maar heeft Nederlands kennelijk niet als moedertaal.

Met zitmogelijkheid op terras scoort men een pluspunt. Dit raakt men helaas weer kwijt omdat er binnen best wat vliegen rondvlogen. Jammer.

Met 5,50 voor een grote gezinszak friet en 3,40 voor frikandel en blikje Fanta zijn de prijzen vrij normaal voor een dorpsfriettent.

Cafetaria Martin's Place (Nijmegen)

- 17 augustus 2013 14:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke locatie. Friet is een beetje aan de vette kant, maar verder prima. Degelijke hoeveelheid saus.

Piccolino (Nijmegen)

- 10 augustus 2013 01:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima friet. Voor de mayo wordt geen meerprijs gerekend; voor 2 euro heb je een 'normaal' frietje, met of zonder, maar die portie is neigt wel naar de kleine kant. Kun je beter toch voor die grote friet van 3 euro gaan ­-- de friet is er lekker genoeg voor.

Sfeer is normaal voor in de winkelstraat, maar verwacht niet veel zitruimte. Op een drukke zomerdag staat er al snel een rij tot buiten.

Cafetaria De Ruif (Hedel)

- 28 juli 2013 02:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In hartje Hedel, bekend om zijn jaarlijkse Paardenmarkt, kun je 'n prima frietje halen bij De Ruif. Enigszins Amerikaans ingericht met fiere verwijzingen naar Route 66. Goed terras voor zomerse dagen. Friet is niet bijzonder verder.

De culinaire mens kan zich ook tegoed doen in het restaurant van dezelfde eigenaars, dat naast de cafetaria zit. Serveert duurdere (en lekkerdere) gerechten.

Manneken Pis (Utrecht)

- 28 juli 2013 02:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet smaakt goed, maar niet heel bijzonder; ik heb zeker lekkerdere verse friet op -- ook de friet bij de vestiging bij Vredenburg is lekkerder. Wederom een ruim assortiment aan sauzen en formaten; dat doen weinig andere tenten ze na.

Dankzij puntzakkensysteem zit de saus niet in een apart bakje.

Er is geen plaats om te zitten; zo vlakbij de oude gracht is het dus kopen en óf staand opeten, óf al lopende. Matig. In de drukke uurtjes is het er vooral druk zo.

Manneken Pis (Utrecht)

- 28 juli 2013 02:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na reviews op Frietopia wilde ik met klem deze tent gaan bezoeken.

De friet smaakt goed, lekker zout en vooral veel friet, maar niet heel bijzonder; ik heb zeker lekkerdere verse friet op. Wel een ruim assortiment aan sauzen en formaten. Dat doen weinig andere tenten ze na.

Dankzij puntzakkensysteem zit de saus niet in een apart bakje.

Zitten op terras is goed te doen: in speciale tafels kun je je frietzak handig neerzetten als je 'm even niet vast wilt houden. Jammer dat je alsnog vaak tussen de drukte zit. Als het markt is, heb je op sommige tijden dubbel pech, omdat er dan vaak auto's langsrijden bij het op- en afbouwen.

De extra zitruimte is trouwens afwezig buiten de winter: dan zit er een Swirl's op die plaats.

Cafetaria Stefantino (Ammerzoden)

- 28 juli 2013 02:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In de dorpkern Ammerzoden is de Stefantino een begrip. Al menig uitbater heeft de hongerige Ammerzodenaar voorzien van porties goudbruin genot.

De huidige uitbaters verkopen helaas geen verse friet meer, maar het is zonder twijfel een oké tent om je friet te halen.

De zaak is onlangs uitgebreid met extra zitruimte; er is nu vrijwel altijd plaats en aanspraak.

Eeterij 't Spotje (Kerkdriel)

- 28 juli 2013 01:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Uitstekende friettent op loopafstand van het centrum van Kerkdriel. Vriendelijk, gemoedelijk personeel, ruim assortiment en service aan de tafel.

Terras is in orde en voorzien van muziek; bij mooi weer goed toeven. Binnen prima zitten.

Prijs is vrij normaal; in lokale media worden soms acties gehouden die combinaties goedkoper maken.

Cafetaria Theo van Brenk (Nijmegen)

- 28 juli 2013 01:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke tent om na een dag studeren aan de frituur te gaan. De friet is er goed; de standaard hoeveelheid zout is oké, maar als je meer nodig hebt, staan er zoutvaatjes.

Ruim assortiment van snacks: allerlei soorten frikandellen en kroketten, maar ook burgers. De Theoburger, vernoemd naar de eigenaar, heeft inmiddels cultstatus verworven onder een groep studenten.

De sfeer is prima. Niet alleen zijn Theo en zijn vrouw altijd in voor een praatje, ook wordt elke gelegenheid aangegrepen om de tent op te fleuren. Elk jaar een ruim assortiment aan kerstdecoraties en ook met pasen wordt er weer wat van zolder gehaald. Top! Terras is ook leuk ingericht, met (kerst)verlichting voor als de zon gaat zakken.

Cafetaria d'n ouwe Beuk (Grave)

- 28 juli 2013 01:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een fietstocht hoopten wij ergens in een zijstraatje van vestingstad Grave ons geluk te vinden. Personeel is vriendelijk, maar de friet was helaas vrij smakeloos, mede dankzij de afwezigheid van zout (en zoutvaatjes).

Interieur is redelijk normaal ingericht (saillant detail: houten bekleding van muren, zie naam). Terras beperkt zich tot twee bankjes voor de deur. Helaas had het plaatselijke gevogelte zich daar eerder al vertoefd, waardoor de banken enigszins besmeurd waren met vogelpoep. Spijtig.

Pim's Frituur (Wijchen)

- 28 juli 2013 01:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet was prima, lekker vers en krokant. Goede hoeveelheid zout ook, mayonaise keurig gescheiden. Hield nog genoeg mayo over zelfs.

Tent zelf is in orde; niet heel groot. Minpuntje voor het terras omdat ik het er een beetje vond stinken.