Alle recensies van Jopie_heikant


Cafetaria De Hoek (Eindhoven)

- 14 september 2021 13:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na een goed coronajaar is Jopie toch maar weer een keer bij snacktaria de Hoek binnengelopen om te kijken of de snacks wat krokanter waren dan een jaar geleden. Wat ik bij binnenkomst vreemd vond was dat de eigenaar van de zaak dansend in een corset op een van de tafels een picanto in zijn achterste liet verdwijnen. Maar goed, Jopie zou Jopie niet zijn als hij de beste man hierom zou veroordelen. Bovendien komen we hier voor een warmgele kippige versnapering met en milkshake banaan. Na maarliefst 25 minuten wachten werd er net als vorig jaar een durum op mijn tafel geslingerd, zonder milkshake banaan. Jopie is hierdoor opgestaan en aangelopen. Jopie zou nog niet gecremeerd willen worden als de wind richting de Hoek staat.

Cafetaria De Hoek (Eindhoven)

- 29 juni 2020 14:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Afgelopen weekend is Jopie na een avondje stappen bij de Hoek binnengelopen voor een warme snack en milkshake, banaan.
Bij de balie aangekomen werd me gevraagd wat ik wilde. Ik gaf aan dat ik een kipkorn wilde. De cafetariahouder verstond mij niet, want hij kwam aanzetten met een durum. Hierop antwoordde ik dat ik hier me kont mee afveegde en vroeg ik waar mijn warm gebakken goudkorn met milkshake banaan bleef. Toen de bediende hierop aangaf dat ik dan maar zijn Egyptisch balzak kon likken, ben ik maar weggelopen. Jopie komt hier nooit meer terug.

Plaza De Heikant (Veldhoven)

- 17 juli 2018 17:18
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Sinds jaar en dag is Jopie klant bij deze snackbar. Personeel altijd even vriendelijk en de friet en snacks zijn super.
In 1 woord: super goed. Laatst hadden ze mij een extra kipkorn gegeven bij mijn milkshake banaan, omdat ik wat langer moest wachten, helemaal gratis. ik zeg: top.