Alle recensies van Makreel


Restaurant Polleke (Utrecht)

- 14 mei 2015 19:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De producten zijn van prima kwaliteit, wel aan de dure kant. Helaas is de medewerker die de klant in de meeste gevallen bedient vaak erg nors en onvriendelijk. Dit kan beter!

Cafetaria Sjors (Utrecht)

- 14 mei 2015 19:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima patat, snacks zijn meestal ook lekker. De medewerkers vaak echter erg afstandelijk en niet altijd even aardig.

Restaurant De Baron (Utrecht)

- 14 mei 2015 19:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De snacks zijn altijd prima. Patat is vaak matig, meestal niet helemaal krokant gebakken. Dit waarschijnlijk omdat het er vaak wel druk is en de beste man meestal alleen aan het werk is. Ondanks alle stress en vervelende dronken mensen op de late tijdstippen blijf ik me verbazen over het enthousiasme waarmee hij zijn werk verricht! Hij houdt altijd een glimlach om zijn gezicht en is nooit onvriendelijk. Een 'prima' wat betreft sfeer daarom.

Cafetaria Oudwijk (Utrecht)

- 14 mei 2015 19:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima patat en frikandel op de kop kunnen tikken. Verder niet heel speciaal en gewoon zoals het hoort. Het is me vooral bijgebleven dat de vrouw achter de balie erg vriendelijk was!

Snackbar Hendo (Leiden)

- 14 mei 2015 15:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima patat, goede snacks en geen fratsen. Altijd leuk personeel, de werknemers zijn echte Leienaren. Voor mensen van buiten Leiden is dat zeker omrijden waard!

Broodje Ploff (Utrecht)

- 14 mei 2015 11:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ontzettend goede patat, vooral in vergelijking met andere plekken in het centrum van Utrecht. Als ik zin heb in een vette hap is Broodje Ploff vaak de eerste keuze. De patat wordt volgens mij vers gesneden en goed doorbakken, waardoor ze lekker krokant zijn. De frietsaus is ook goed. Voor zover ik daar ervaring mee heb zijn de snacks prima, verder niet speciaal.

Het personeel is meestal vriendelijk. Ze werken vaak met drie man tegelijk, waardoor ze niet te gehaast met je omgaan. Verder oogt de zaak ook sfeervol.

Bram Ladage (Utrecht)

- 14 mei 2015 10:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede patat voor een dusdanige hotspot! Prima doorbakken en lekkere saus. Naar mijn idee is de patat op drukke plekken vaak minder goed, aangezien er geen stimulans is om excellente kwaliteit te leveren, omdat de klanten toch wel komen. Dat is hier naar mijn mening niet het geval, vooral in vergelijking met andere ketens in het stationsgebied (zoals de veel te zoute, slecht doorbakken patat bij Smullers met matige frietsaus).

Het personeel is echter niet altijd even vriendelijk..