Alle recensies van Rob11


de Klerklaan cafetaria (Eindhoven)

- 17 maart 2010 04:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuk tentje met vriendelijk personeel. Vooral het dikkvrouwtje heeft voor iedereen een vriendelijk woord en buurt graag. Heeft een bescheiden aanbod, maar doet echt zijn best om er iets van te maken.

Snackbar Happy Eater (Eindhoven)

- 17 maart 2010 04:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezellig tentje naast het Catharina ziekenhuis. Heeft verse frites. Veel keuze en vriendelijk personeel.

Cafetaria Thijsco (Eindhoven)

- 17 maart 2010 04:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook een toppertje deze tent. Lekkere verse frites. Vriendelijk personeel. Het is weliswaar een klein zaakje maar je kunt op je gemak je frietje wegwerken. Parkeren valt vaak niet mee. Maar kan hem echt aanraden.

Cafetaria Manders (Eindhoven)

- 17 maart 2010 04:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Supertentje waar je heel lekker en goedkoop kunt eten. Er is achterin een kleine lunchroom, die meestal vol bezet is. Vriendelijk personeel, dat zich echt uit de naad werkt. Lekkere verse frites.

Brussels Eethuis (Eindhoven)

- 17 maart 2010 04:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie zaak en een mooie ligging. Wordt echter slecht schoongemaakt, bovendien rookt de gemiddelde lunchroombezoeker in de kleine ruimte. Personeel is sterk wisselend en dus meestal onervaren. Dat je friet koud ligt te worden omdat een vergeten kroket nog gebakken moet worden is meer regel dan uitzondering. De vrouwelijke manager is wel vriendelijk, en corrigeert waar mogelijk, maar de mannelijke manager is een aanfluiting. Onbeschoft, ongemanierd en absoluut niet stressbestendig als er wat meer volk staat. Best jammer want de zaak zou met het juiste personeel en schoonmaakdienst vermoedelijk een veelvoud kunnen verdienen.

Het Bikkertje (Eindhoven)

- 17 maart 2010 03:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere verse frites, aardige bediening. Eenvoudige lunchroom achter in de zaak.

Mangerie Biarritz (Eindhoven)

- 14 maart 2010 03:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hele mooie zaak. Alleen geen verse frites. Aardig personeel en een heel uitgebreid aanbod. Is tevens een soort luchroom, die met name tijdens de lunch druk bezocht wordt.

Mangerie Ardeche (Eindhoven)

- 14 maart 2010 03:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Bakt verse frites in een mooi zaakje op een pleintje. Heeft een heel uitgebreid assortiment, maar is stevig aan de prijs. Personeel is erg vriendelijk.

Cafetaria Op Acht (Eindhoven)

- 14 maart 2010 01:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Maakt lekkere verse frites, waarbij hij niet te zuinig uitdeelt. Heeft vaak leuke acties (een gezinszak voor 5 euro met 4 fricandellen gratis bv). Personeel wisselt nogal eens, maar is over het algemeen erg vriendelijk.

Cafetaria Trudoplein (Eindhoven)

- 12 maart 2010 02:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De vorige beoordelingen zijn erg oud. Het is een leuke tent met veel zelfgemaakte producten, vriendelijk personeel en verse frites. De eigenaar is een altijd vrolijke man en bakt erg lekkere frites. In het restaurantgedeelte kun je een lekkere biefstuk met alles erop en eraan krijgen voor nog geen tientje.