Alle recensies van Rogert


Cafetaria Het Beumertje (Arnhem)

- 14 april 2017 00:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De zaak is inmiddels in andere (nederlandse) handen en heet nu "Het Beumertje". De friet is zoals zo vaak saaie en smakeloze fabrieksfriet gebakken in even saaie en smakeloze plantaardige olie, wat vandaag de dag helaas de norm is dankzij de gezondheidsfanatici. Binnenkort maar weer eens naar Belgie rijden.

Smullers (Arnhem)

- 13 april 2017 23:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullers daar kan ik kort over zijn: niet lekker

Frietoloog (Arnhem)

- 13 april 2017 23:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag weer eens een kijkje genomen bij de frietoloog. Ik zag ander volk in de keuken. Ook zag ik de ongebakken friet in een blauwe zak van doorzichtig plastic folie liggen. Dat is natuurlijk een erg slecht voorteken voor een frietzaak die verse friet belooft. Het smaakte uiteindelijk niet verkeerd, maar het was dus geen verse friet en het was ook niks bijzonders. Erg spijtig dat zo'n zaak uiteindelijk toch weer zijn kwaliteiten overboord gooit en kiest voor het gemak van de sligro.

Cafetaria De Magneet (Arnhem)

- 12 december 2016 22:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier verkopen ze redelijke kwaliteit. Gewone fabrieksfriet, maar wel smakelijk gebakken. De prijsstelling klopt niet helemaal: Als je er een grote friet + saus en twee losse frikandellen bestelt krijg je ruim twee keer zoveel friet dan wanneer je een frietje waterfiets bestelt, en ben je net zoveel euri's kwijt (dit verschijnsel kom ik wel bij meer zaken tegen). NB Ze hebben erg lekker softijs (een toetje is ook belangrijk)

Gastronoom (Arnhem)

- 12 december 2016 22:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals eerder al gezegd geen verse friet hier. Friet was kurkdroog en smakeloos. Ik heb mijn portie aan de vogeltjes gegeven

Cafetaria Marmara (Arnhem)

- 6 november 2016 13:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
nov 2016: Definitef gesloten! (allang)

Na alle positieve verhalen ben ik hier maar eens een kijkje gaan nemen. Het zit goed verborgen in een klein onooglijk hokje in een onooglijk zijstraatje op een plek in Arnhem waar ik normaal gesproken nooit kom dus het was eventjes zoeken. De friet was inderdaad best goed te eten, naar mijn smaak niet de beste maar kan er zeker mee door. Hij was lekker krokant, goed gebakken en de portie was zeker groot genoeg. De bediening was ook erg vriendelijk, maar ik moest wel lang wachten tot er iemand kwam om me te helpen. Wat verder nog opviel was dat het koelelement van de koelvitrine compleet dichtgevroren was, dus ik vermoed dat de snacks niet helemaal op de juiste temperatuur bewaard worden. Laat de keuringsdienst van waren het maar niet zien...

Haphoek (Arnhem)

- 6 november 2016 13:07
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
edit nov 2016: Sinds de haphoek weer terug in oude handen is, is de kwaliteit echt met grote sprongen vooruit gegaan. De friet is nu echt bijzonder smakelijk, goed gebakken, vriendelijk personeel ook. De friet wordt voor je neus gesneden. Inderdaad wat patatgruis onderin de zak maar dat vind ik juist wel lekker. Ik zou zeggen: Ga zo door


Automatiek Beurskens (Velp)

- 1 juli 2016 16:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
2009: goede tent. Goed gebakken fabrieksfriet en andere snacks. Ik heb niet gemerkt dat er oud spul in de automatiek lag. Je hoeft voor deze zaak nou ook niet om te rijden, zo bijzonder is het ook niet. Maar als je toevallig in de buurt bent is het zeker een aanrader.

2016: In zeven jaar is er veel veranderd. De zaak is helemaal verbouwd en ziet er modern uit. Het was helemaal nergens voor nodig, maar ok. De friet is helaas hard achteruit gegaan. Smakeloze bende. De sfeer/bediening is wel als vanouds: chagrijnig. Tip: een paar deuren verder zit de Gastronoom.

Frietoloog (Arnhem)

- 27 mei 2016 18:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze zaak is denk ik nu een jaartje oud, en vanwege de veelbelovende naam + belofte van verse friet ben ik er maar eens een kijkje gaan nemen. De friet is uitstekend. Goed goudgeel en krokant gebakken, eigenlijk precies goed. Ook weten ze het verschil tussen frietsaus en mayonaise wat in snackbarland niet vanzelfsprekend is. Ze hebben dan ook meerdere soorten mayonaise waaronder de vlaamse, daarnaast hebben ze nog een heleboel andere sauzen. De zaak ziet er netjes uit en het personeel is vriendelijk. Helemaal prima allemaal dus.

Frietwinkel (Utrecht)

- 25 mei 2016 09:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zoals hieronder al genoteerd werd is het hipster-gehalte hier weer erg hoog. Geeft allemaal niet, ze zijn in ieder geval vriendelijk. De friet is wel erg goed. Goed gebakken, goede aardappel gekozen (geen idee welke, in ieder geval een smakelijke), en deze wordt met schil gebakken. De toegevoegde waarde van dit laatste heb ik nooit kunnen ontdekken, maar storend is het ook niet. Ook goede sauzen en de vernuftige-puntzak-van-karton-met-een-speciaal-sauzen-kuipje-eraan is ook goed gevonden en het vermelden waard. Onderin de zak inderdaad wat friet-gruis, maar dat vind ik juist lekker

Manneken Pis (Utrecht)

- 25 mei 2016 09:40
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
na jaren weer eens de friet van Manneken Pis achter hoog Catharijne geprobeerd, vroeger was ik nooit zo kapot van deze zaak. Nu was de friet echter aardig goed te pruimen.

Gastronoom (Velp)

- 25 mei 2016 09:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Gastronoom is flink aan het uitbreiden in de regio Arnhem, de ene na de andere vestiging wordt geopend. De laatste tijd een aantal malen de zaak in Velp bezocht, en ook hier weer smakelijke verse friet. De zaak is netjes en schoon. Vriendelijkheid van het personeel heb ik wel eens beter meegemaakt, maar op dat vlak ook geen echte bijzonderheden

Cafetaria 't Hoekje (Arnhem)

- 25 mei 2016 09:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er wordt hier dunne franse friet verkocht, ik meen van Aviko. De friet is goed en smakelijk, gewoon netjes gebakken fabrieksfriet. Wel is het hier belangrijk dat je op rustige tijden komt en niet als de zaak helemaal volstaat. Ik heb al een aantal malen meegemaakt dat bij grote drukte de kwaliteit achteruit gaat.

't Pakhuis (De Klomp)

- 25 mei 2016 09:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nette zaak, vriendelijk personeel, en ook een lekkere hamburger gehad. De friet is echter 100% geur- en smaakvrij.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 4 april 2015 23:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
zelfde verhaal als in utrecht, smakeloze troep. Er zijn echt veeeeeel betere friettenten dan deze

Ruben Kok (Arnhem)

- 4 april 2015 23:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Er wordt verse friet beloofd, dus ben er maar eens gaan kijken. Helaas, de friet was te lang gebakken, en het was de zoveelste tent waar ze geen flauw benul hebben van het verschil tussen mayonaise en frietsaus. Snel vergeten dus allemaal

Manneken Pis (Utrecht)

- 22 maart 2011 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze tent is zwaar overrated. smakeloze flauwe hap.

Cafetaria De Valk (Arnhem)

- 19 februari 2010 21:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier was, volgens mij is hij alweer dicht maar dat weet ik niet zeker. De locatie is bijzonder, middenin een klein vooroorlogs woonwijkje bovenop een heuvel ergens in een afgelegen hoekje van Arnhem, ver van alle doorgaande wegen, buslijnen, of routes waar veel volk per voet langskomt, en volgens mij komen alleen de locals daar. Vriendelijke bediening, friet gewoon normaal, niks bijzonders om voor om te rijden, maar prima als je in de buurt bent.

Smullers (Zwolle)

- 19 februari 2010 21:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Patat niks aan, helaas geen alternatieven in de buurt van station Zwolle (BK is ook waardeloos, en brood had ik geen zin in). De friet daar is alles al over gezegd

Bram Ladage (Utrecht)

- 19 februari 2010 21:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Veel mensen schijnen vol lof te zijn over Bram Ladage, maar eerlijk gezegd vond ik er weinig aan. De frieten zijn wel goed gebakken, en de zaak is ook wel netjes en schoon, maar de smaak spreekt mij niet aan. Deze friet smaakt naar gekookte aardappel met een krokante korst. De hoeveelheid was genoeg.

Snackattack (Arnhem)

- 18 januari 2010 21:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kwaliteit was goed, friet was goed gebakken en smakelijk. Ook de andere bestelling (cheeseburger) was goed te eten. Wel was de portie veel te klein voor een grote friet, het was nauwelijks meer dan een klein bakkie. De locatie is troosteloos maar dat maakt mij verder niet uit. De bediening is erg vriendelijk.

Piccolino (Nijmegen)

- 7 november 2009 08:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze hebben hier zelfgemaakte friet, die is goed gebakken en smakelijk. Sfeer is goed, vriendelijke bediening, wel weinig zitplaatsen. Over het algemeen gewoon een prima tent.

Snackbar De Linden (Arnhem)

- 23 oktober 2009 23:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hier verkopen ze franse friet (dunne frietjes dus). Smaakt goed. Goed gebakken, dus niet te lang of te kort maar mooi goudgeel. De porties zijn van bovengemiddeld formaat. Ook smakelijk zijn trouwens hun ham/cheeseburgers. En als je bier nodig hebt zit je hier ook goed met een koelkast vol heintjes in alle formaten. Vriendelijke eigenaar.Kortom prima zaak. (de zaak is trouwens eind 2007 van eigenaar veranderd en is sindsdien flink verbeterd. Ook is de naam veranderd en heet nu 'de linde' ipv 'rodi')

edit: ze zijn nu overgestapt van dunne friet naar friet van "normale" dikte. Ik vond de oude lekkerder.

edit2: En nu hebben ze weer dunne frieten

Plaza De Kolibrie (Arnhem)

- 23 oktober 2009 23:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kolibrie is een ruime en nette tent met een groot assortiment. Ik had een grote friet met besteld om mee te nemen want vanwege drukte en mooi weer gingen we de bestelling in het park opeten. Het ging helaas mis bij de opdiening van de friet. Eerst werd er een klein laagje friet in het bakje gedaan waar vervolgens de mayo op ging. Tenslotte ging de rest van de friet daar bovenop. Deze manier van opdienen komt de smaak van de friet niet ten goede want het resultaat heeft niks meer met patat te maken. Wat er in het bakje lag was een witte lauwe brij die je met een rietje kon opzuigen. Omdat ze ook vergeten waren er een vorkje bij te doen leek het allemaal meer op pap eten met je vingers. Al met al was het vrij waardeloos.

edit: ben er de laatste tijd nog een paar keer geweest en het was nou wel goed. kwaliteit vd friet is goed, ruim assortiment, niks te klagen daar.

Cafetaria Yes (Berg en Dal)

- 27 augustus 2009 22:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tijdje geleden ben ik daar eens terechtgekomen. Ik vond het een hele normale snackbar met hele normale frieten. Niet bijzonder goed maar ook zeker niet slecht. De porties zijn goed, ik bestel altijd een grote portie en groot was die zeker! De bediening was ook vriendelijk.

De Belg Waterloo (Groningen)

- 25 augustus 2009 15:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
uitstekende friet, goed gebakken, goede porties, goede sauzen. Gewoon helemaal goed.

Cafetaria 't Trefpunt (Arnhem)

- 4 augustus 2009 18:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
friet is ok maar niet bijzonder, gewoon weer het overbekende recept (fabriekspatat). Volgens een bordje achter de counter hebben ze ook zelfgemaakte friet. De volgende keer die maar proberen. Vriendelijke man achter de counter.

toevoeging 3-8-2009: Ben er weer eens geweest om er een ijsje te halen. Het viel me op dat de counter en de tafeltjes vies en plakkerig waren. En de vloer eigenlijk ook. Er was nu iemand achter de counter die ik daar niet eerder had gezien, wellicht is de zaak in andere handen gekomen.

La Place (Arnhem)

- 1 juli 2009 23:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een van de betere tenten voor friet is tegenwoordig de good old V&D, en dan het restaurant La Place, meestal op de bovenste verdieping gelegen. Deze recensie gaat over de V&D in Arnhem maar geldt voor elke V&D in NL met een La Place want ze verkopen overal dezelfde friet. En die friet smaakt mij altijd uitstekend. Het is dikke friet, waarschijnlijk (centraal?) zelfgemaakt, en ze bakken hem altijd echt goed goudgeel af. Ook mooi is dat je er een cupje echte mayonaise (dus geen frietsaus) bij kan krijgen. de hoeveelheid is prima te noemen al is het mij niet snel te veel... Puntje van kritiek is dat de coleslaw die ik bij de mixed grill kreeg redelijk veel water afgaf waardoor er een plasje water onder in mijn bord ontstond. Het gevolg hiervan was dat de friet die onderop lag een beetje papperig werd. (Gelukkig viel de schade mee, niks is smeriger dan zeiknatte papperige friet)

Cafetaria De Griek (Arnhem)

- 28 juni 2009 14:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is redelijk tot goed (het wisselt nogal, de kwaliteit is niet erg constant). Maar belangrijker: na mijn laatste bezoek aan de Griek waarbij ik een gyros met tzaziki naar binnen heb gewerkt, heb ik deze de nacht erop niet binnen kunnen houden (letterlijk dus). Mijn maag kan veel hebben, maar dit was dus teveel gevraagd. Hier kom ik nooit meer.

Super Snack (Arnhem)

- 28 juni 2009 14:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
deze tent bezoek ik alleen maar als ik honger heb na een lange avond bier drinken, en alle andere eettenten in de buurt dicht zijn. Het is het niet waard om voor deze zaak om te rijden. Volgens mij gebruiken ze oud vet, tenminste toen ik er was midden in de nacht, de friet was te lang/te heet gebakken. Je krijgt wel grote hoeveelheden.

Snackbar De Counter Snacks (Arnhem)

- 18 juni 2009 23:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vandaag hier eens een grote friet gehaald. Die was ook echt groot. En nog belangrijker: hij was goed te eten. De leverancier van de friet is de welbekende Achterhoekse producent. Hij was goed gebakken, mooi goudgeel. Verder is het een nette tent met vriendelijke bediening.

Cafetaria de Heksenketel (Sellingen)

- 27 mei 2009 16:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is een cafe-restaurant waar via de zijdeur ook een cafetaria-afdeling is. Het is er erg klein, meer bedoeld om af te halen. De friet is oke, goed gebakken, niet erg speciaal verder ofzo. Ze hebben wel een ruim terras dus bij mooi weer kan je goed buiten zitten.

Cafetaria De Gildemeester (Arnhem)

- 21 mei 2009 10:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Naast een redelijk broodje kebab had ik een frietje met, normale portie, goed goudgeel gebakken en goed te eten. Aviko is de leverancier. Verder is het een erg luidruchtige zaak met vrij harde muziek. De bediening is niet erg vriendelijk, maar ik zie daar elke drie maanden andere gezichten achter de counter. De zaak heet trouwens "het frituurtje" tegenwoordig (er is in Arnhem nog een zaak die zo heet, dus er zijn nu twee "frituurtjes".

Snackbar De Saks (Arnhem)

- 30 april 2009 06:35
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een hok langs de weg waar de beste friet van Arnhem gebakken wordt. Dikke zelfgemaakte frieten, grote porties en ze worden goed gebakken. Het is er erg klein, ik neem de friet altijd mee om ze thuis op te eten. Voor de sfeer hoef je er niet te komen, maar als je sfeer wilt dan ga je natuurlijk naar een restaurant en niet naar een frietboer.

edit: ze zijn wel gemiddeld vier keer per jaar op vakantie dus je staat er nog wel eens voor een dichte deur. Verder zijn hun reguliere openingstijden nogal opmerkelijk voor een patatboer: Op vijdagavond om 18.00 uur dicht en de hele zaterdag gesloten. Edit2 ben er weer eens geweest en het blijft mijn op een na favoriete friettent (na vuurens in Nijmegen)Deze zaak onderscheidt zich echt van de grijze patatboerenmassa met een kwalitatief goed eigengemaakt produkt.

Cafetaria De Gastronoom (Arnhem)

- 28 april 2009 11:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze verkopen hier smakelijke zelfgemaakte friet, wel een beetje aan de vette kant (Daar moet je van houden). Verder hebben ze nog een hele serie snacks uit eigen keuken. Jammer dat ze hun eigengemaakte kruidensaus niet meer hebben, die was ook altijd erg goed als alternatief voor mayonaise. Een aanrader.

edit: ben er na enkele maanden weer eens twee keer geweest in een week tijd. ik vond het nu minder smakelijk. Volgens mij was het vet aan de oude kant. De kwaliteit is er niet constant. de kruidensaus is wel weer terug van weggeweest.

Smullers (oude locatie) (Nijmegen)

- 28 april 2009 11:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
matige zaak. ik vond de friet niet veel aan. verder heb ik er weinig over te zeggen

Frituur de Burcht (Nijmegen)

- 28 april 2009 11:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Uitstekende tent is dit.lekkere zelfgemaakte friet. Naar mijn idee is dit de op een na beste friettent van Nijmegen na Vuurens. Hier krijg je de friet nog in de goede oude puntzak.

Chips Corner (Velp)

- 27 april 2009 16:55
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hier ben ik een tijdje geleden1 x geweest maar ik vond er weinig aan. Ze hebben fabriekspatat van de normale grootte (standaard dikte). Ziek zal je er niet van worden maar blij ook niet echt. De friet was gewoon te kort gebakken, en dat op een te hoge temperatuur. Dit kan echt beter.

Snackbuffet Het Vliet (Leeuwarden)

- 23 maart 2009 22:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Toen ik jaren geleden in leeuwarden studeerde woonde ik bij deze tent om de hoek, maar ik heb er geen heimwee naar. Ranzige vette zooi daar. s'nachts (ze zijn tot heel laat open) veel halvegaren binnen. d'oude slagerij was de beste friettent daar, maar die is helaas alweer gesloten...

Cafetaria Vuurens (Nijmegen)

- 21 maart 2009 22:11
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vuurens heeft de beste friet van Nijmegen. Geen standaard fabrieksmeuk maar zelfgemaakte friet gebakken in vet van Diamant. Wel kleine porties oftewel duur. Maar ik neem altijd een grote portie en die zijn royaal. Deze zaak is beter dan de Burcht (die andere tent met zelfgemaakte friet), helemaal nadat ze bij de Burcht overgestapt zijn op plantaardige olie (misschien wel gezonder maar zeker niet lekkerder). Ik hoop dat ze bij Vuurens de druk van al die gezondheidsorganisaties kunnen weerstaan en gewoon in Diamant blijven bakken.