Alle recensies van ST_CTIS


Friture Bronkhorst V.O.F. (Tegelen)

- 23 juni 2012 16:22
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede frietkraam. Bak(t)en in (deels) dierlijk vet waardoor de zelf geschilde, voor- en afgebakte friet een eigen karakteristieke smaak krijgt. Nadeel (kan zijn) dat de frietjes hard worden. Ook wordt gebruik gemaakt van iets kleinere aardappelen in verband met de puntzakjes waarschijnlijk. Vaak lange(re) wachtrij (vanwege ligging en bekende kwaliteit). Verder een compleet aanbod.

Cafetaria Hubertusplein (Venlo)

- 23 juni 2012 16:16
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede kwaliteit friet. Duidelijke smaak, niets op aan te merken. Qua sfeer voor sommige mensen misschien een beetje aan de mindere kant, maar dat is persoonlijk.

Snackbar Joosten (Venlo)

- 23 juni 2012 16:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
zeer goede friet. Verversen frituurvet minstens 1 x per dag (nagevraagd). Verse gekoelde friet, iets dikker dan normaal, maar geen vlaamse/engelse. Bakken zelf voor en af. De gezinszakken zijn iets aan de kleine kant, en naar mijn mening te weinig zout, maar dat is persoonlijk. Er komen nl. ook vaker oudere mensen die geen zout willen. Verder een royaal aanbod.

Bloem Salades (Venlo)

- 23 juni 2012 16:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Maken gebruik van diepgevroren friet, met als gevolg een hard frietje met weinig aardappelsmaak. Smaakt naar chips. De friet ziet er wel goed uit.