Alle recensies van Storm


Cafetaria Oude Gracht (Eindhoven)

- 28 november 2010 14:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heel erg lekkere friet. Vers gemaakt en dat is te proeven. Vooral de frikandellen zijn heerlijk! Personeel mag wel wat vriendelijker zijn.

Snackbar Happy Eater (Eindhoven)

- 28 november 2010 14:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb er 1 keer friet gehaald en wat was toch smerig. Hing helemaal slap van het vet, en ze waren rauw. Ik heb het gelijk weggegooid. Gatverdamme, nooit meer Happy Eater voor mij.

Cafetaria Wouters (Veldhoven)

- 28 november 2010 14:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een toptent. Vriendelijk personeel, en hele lekkere friet die je op een bord krijgt geserveerd, met lekkere salade en de friet is natuurlijk vers gemaakt. Heerlijk. Achterin de snackbar is een zitgedeelte waar je rustig je frietje op kan eten. Top!

Cafetaria Trudoplein (Eindhoven)

- 28 november 2010 14:33
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer onvriendelijk personeel. Ik belde gister op om te vragen of ze ook friet bezorgen maar ik kreeg een heel snauwerig antwoord van een wat oudere dame. Ze hing vrijwel gelijk op. Nee, voor deze dame en haar 'klantvriendelijkheid' heb ik geen goed woord over. Frietjes zijn wel lekker.

Friture 't Hofke (Eindhoven)

- 28 november 2010 14:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Lekkere friet, alleen heel erg duur!

Cafetaria de Lievendaal (Eindhoven)

- 28 november 2010 14:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Lievendaal is al jaren een begrip in Strijp. Hele lekkere friet, vers gemaakt. Voor zover ik kan zien is het er schoon en netjes. Jammer is alleen wel dat het personeel niet zo vriendelijk is en veel roddelt.