Alle recensies van Trevil


Cafetaria Franske (Tilburg)

- 25 maart 2013 17:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een vrij nieuwe friettent in Tilburg. Erg mooie, ruime aankleding. De friet was redelijk, vooral heel erg zout. Wat me verder opviel was dat er enkel damestijdschriften te lezen waren.
Al met al een aardige plek die met gemak zich kan verbeteren.

Restaria Lucullus (Tilburg)

- 1 augustus 2011 20:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was klein en leek dubbel gebakken. Tevens was er geen gezinszakmogelijkheid. De hoeveelheid was wel prima: genoeg kunnen eten voor een redelijke prijs.
De tent was druk bezocht en waarschijnlijk waren er daarom ook bij de kassa ``dranghekken'' om de klanten in goede banen te leiden. Dat gaf de indruk dat het om een soort van industri"ele frietdistributielijn ging en dat komt de sfeer niet ten goede.
Friet dien je te beleven.
Daarnaast was de Milkshake die we hadden besteld nogal klein uitgevallen.

Cafetaria Gül (Nijmegen)

- 25 mei 2011 21:29
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wij gingen met een delegatie het Kapsalonasortiment van Gül verkennen. Allereerst de verrasing van de keuze van 4 groote maten (van klein naar super) was daar ook de keur aan soorten kapsalons. Uiteindelijk hebben we de normale, de vegetarische (met feta) en de lamsKapsalon uitgeprobeerd.
Aan de verwachtingen werd volledig voldaan, zeker nadat we op ons verzoek van metalen vorken waren voorzien. De verhouding tussen de verschillende ingrediënten was prima in orde en de sauzen waren prima vertegenwoordigd. Voor een extra smaaksensatie is de lamskapsalon een aanrader, hij voegt een subtoele kaneel toe. De vegatarische variant was vanwege de kaas overdaad ietswat teveel van hetzelfde en door de feta wat te romig. Desalnietemin nog steeds een prima frietgerecht.

De Vulkaan (Nijmegen)

- 25 mei 2011 21:14
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De Vulkaan heeft het assortiment Kapsalons enorm uitgebreid en dat moest getest worden! Voor een toffe prijs hier een Kapsalon ``gegrilde groenten'' gegeten en het was bijzonder lekker. De friet was meer dan prima en ik ben ook zeer te spreken over de topping: sla, komkommer, tomaat, ui én augurk.
Hier ga ik vaker terugkomen!
De Vulkaan heeft ook een typische uitstraling die ikzelf wel grappig vind maar je gaat er niet zitten voor de gezelligheid, zeker niet met een grote groep.

Cafetaria Toorop (Nijmegen)

- 27 april 2011 17:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet was niet lekker. Bovendien was het hele assortiment behoorlijk duur. Een beetje een teleurstelling.

Cafetaria De Harmonie (Nijmegen)

- 23 november 2010 12:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
December 2010:
Op pad gegaan om ook hier de Kapsalon te testen. Eerste bezwaar was dat er geen vegetarische kapsalon mogelijk was, daarna stapelden de problemen zich op. De Kapsalon werd geserveerd op een bord, er zat géén chilisaus bij en als klapper op de vuurpijn moesten we 7,50 afrekenen. Ik vrees dat voor sommigen van ons groepje het naast de eerste ook de laatste Kapsalon was en dat mag natuurlijk niet gebeuren.
De friet is nog steeds goed; evenals het vlees maar het samensmelten tot één is niet aan de Harmonie besteed. Jammer.

Cafetaria Theo van Brenk (Nijmegen)

- 23 november 2010 12:53
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
December 2010:
Na gehoord te hebben dat Theo nu ook Kapsalons verkoopt moesten we even langsgaan. Het is echter nog een gerecht in ontwikkeling. Naast dat de Kapsalon op een bord werd geserveerd ging de sla mee de oven in en was de vega variant niet echt heel geslaagd (met quorn). Theo was zelf ook benieuwd naar onze ervaringen aangezien het ook voor hem nieuw was. We hebben zeker een uurtje met hem gesproken over de Kapsalon en veel van onze tips werden geïntreseerd aangehoord. Naar ik heb begrepen is inmiddels de vega variant met falafel en is de sla weer lekker knapperig. Mèt tomaatje en komkomer welteverstaan.

Om een lang verhaal kort te maken: een kapsalon in wording en zeker in de ophaal variant (in metalen bakje) zeker het proberen waard.

Juni 2010:
Het is altijd feest bij Theo. Je kan een geweldig praatje met hem maken en hij leert zelfs je naam! De friet is prima maar niet heel bijzonder. Wel is er een uitgebreide vega-assortiment wat ik zeer kan waarderen.

't Belske (Tilburg)

- 3 juli 2010 19:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik eet mijn friet graag niet al te hard. Deze friettent brengt mij voldoende de perfect gebakken friet tegen een schappelijke prijs. De pindasaus is erg lekker en ik ben ook te spreken over het aanbod van vegetarische snacks. De aankleding is een beetje apart oosters maar ik vind het wel leuk zo'n tent met een eigen smoel.
Ondanks het gebrek aan kapsalons een prima tent!

Cafetaria Het Eethuis (Nijmegen)

- 23 juni 2010 12:08
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben hier speciaal voor de Kapsalon naartoe gegaan. Ze hebben zelfs een vegetarische variant (met falafel) en die smaakt prima!
Daarnaast een vrij standaart tent.