Alle recensies van fredje


Cafetaria De Valk (Leeuwarden)

- 9 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Was altijd een leuke snackbar. Helaas is er een restaurant van gemaakt . Er zijn er al genoeg in Leeuwarden. Jammer verkeerde keus waarschijnlijk. De zaak zit te ver uit het centrum om een succes te worden als restaurant. De prijzen zijn een beetje te duur. Maar toch een hele gok om de mooie snackbar te veranderen.

Snackpoint Skroei (Lemmer)

- 9 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
hele leuke nackbar . snelle en vriendelijke bediening
frituren in Vloeibaar frituurvet.
De patat was goed gebakken en door de speciale patatkruiden heel lekker,.
De oude gebakken patat werd weggegooit zoals het hoort.
In deze tent weten ze hoe het moet
ook na het patatje en de grote 100grams frikandel een keuze uit de 24 soorten softijs gedaan.
de perzik was echt heel lekker.
Mischien wel de beste snackbar van Lemmer. of Friesland

FEBO (Leeuwarden)

- 9 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Helaas is de Febo november 2005 afgebrand. Ach Helaas We missen waarschijnlijk niets. kwaliteit is goed daar maar dat komt waarschijnlijk omdat we toch smoor zijn als we daar iets kopen dan letten we niet meer op de kwaliteit dus mijn mening voor deze snackbar niet heel erg serieus nemen. HIK!!

.................
2007 De febo is weer open en met een beetje drank op is er uitstekend te eten. De nieuwe mederwerkers doen het beter nemen niet het kasgeld meer en en branden de zaak van hun werkgever niet
af dit keer. het is een mooie nette zaak ideaal voor de mensen die uit de kroeg nog wat willen eten.

Snackbuffet Het Vliet (Leeuwarden)

- 9 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Leuke snackbar altijd tot laat open gezellig en leuk personeel. jammer dat bij de frikandel speciaal de curry en mayo door elkaar zit houd ik persoonlijk niet van maar ja smaken verschillen .
De keuze is er ook enorm ( de keuze aan sigaretten ook ) Al met al een snackbar. om na een avondje stappen nog even lang te gaan En is altijd open tot zeer laat.

Potmarge Eatcorner (Leeuwarden)

- 9 januari 2007 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nu mag ik weer als fredje een verhaaltje op de site zetten.januari 2007
Na de verbouwing:
Er is een mooie zaak van gemaakt. Mij een beetje te veel etalage, maar veel beter ingericht dan de vorige van alles wat tent.
mijn horeca collega is er vorige week geweest en was van mening dat het eten goed was en snel klaar.
Helaas waren de tafels niet schoon in en asbakken vol in het snackbargedeelte.
Ik ben er deze keer zelf weer eens geweest om toch te kijken of er iets gedaan was aan de kwaliteit van het eten , en de netheid van de Zaak.
Conclusie: het eten was goed en vers. De ingredienten uien, salade ed. waren gekoeld wat een hele verbetering is.De frituren zijn vernieuwd . Er staat een hele goeie oven met wat ik niet goed begrijp alleen ronde frituurbakken. wat goed bakt, maar niet altijd efficient is in grote drukte. Het personeel was zeer vriendelijk, ook al was de aanwezige mederwerker zo te zien de uitputting naarbij.( kerstdagen zijn slopende dagen)
jammergenoeg was het cafegedeelte en het (restaurant)deel wel netjes, maar helaas waren weer alle asbakken vol en tafels vies in het snackbargedeelte.
Het gaat de goede kant op met de Potmarge, Alleen moet er nu toch echt om een goed cijfer te halen meer op de vieze tafels en asbakken worden gelet.


.......................................
2006

Leuke snackbar.
maar helaas beetje te druk ingericht. te veel supermarktachtig, en vooral meer als bar,kroeg dan als snackbar ingericht.
jammer dat na 3x deze zaak bezocht te hebben mijn waardering erg ging zakken. De zaak was 3x smerig, alle tafels waren die keren niet schoon, alle asbakken waren vol, er werd meer aandacht aan de bierbezoekers besteed dan aan de snackbar.
helaas waren de meegenomen snacks ook niet van voldoende kwaliteit.
de patat was 2 van de 3x te zacht gebakken en was niet meer te eten bij thuiskomst. een keer waren de uien van een zodanige versheid dat de snack rechtstreeks de prullenbak in kon.
jammer mijn bezoek blijft daar bij de 3x . Op naar de volgende snackbar.
het blijft heel erg moeilijk om fatzoenlijk bakkie patat en goede snacks te kunnen bakken in leeuwarden.


Cafetaria Lely (Leeuwarden)

- 2 maart 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze snackbar is net overgenomen door 2 zussen. je kunt zien dat er dames werken die van netheid houden. de zaak zag er netjes en verzorgd uit. De vitrine was bijzonder netjes, schoon en verzorgd.
De patat was goed gebakken de snacks waren voorzien van voldoende saus en uien. Mijn eerste indruk was echt uitstekend. vriendelijke bediening. jammer dat er toch nog te veel mensen naar de grote concurrent in de zelfde straat gaan. Die zaak is ook niet slecht maar op netheid en afwerking doet hij toch onder voor cafetaria Lely. Ach er is een tv voor de rustige tijden.
conclusie: uitstekend, fris, net ,goede kwaliteit, vriendelijke bediening en niet duur,

Snackbar De Pataterie (Leeuwarden)

- 24 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
leuke tent . Helaas als de baas er niet is is de kwaliteit minder.
de patat was veels te hard gebakken, de sjaslick zwart en nog rauw van binnen. de Frikandellen speciaal te weinig saus er op.
meestal is de kwaliteit heel goed hier. deze bestelling van 4 dingen waren alle 4 niet goed helaas. ondanks dat het meisje vertelde dat het al jaren ervaring had. Ook viel op dat in zon mooie grote snackbar er een nieuwe frituurwand stond die veels te weinig capaciteit had een miskoop dus van de eigenaar. (inruilen dat ding zo snel mogelijk) jammer dat de keer daarvoor de softijs wel lekker was maar de kinderijsjes niet compleet waren .
Verder wel een mooie en schone zaak

Omdat we nooit op een beoordeling afgaan toch er nog maar eens een keer heengegaan.
Deze keer was het zeer goed te noemen.
de patat was goed gebakken ook goed uitgelekt en even doorgeschud met het zout.
de frikandellen waren nu voorzien van voldoende saus, en zagen er goed uit.
de sjaslik durf ik de volgende keer wel weer eens aan.
jammer dat er toch weer door verkeerde zuinigheid de oude patat weer op het laatste moment wordt meegebakken . gelukkig was dat voor de klant voor mij die de ongelukkige was.
Omdat ik toch ook in mijn eigen zaak graag hoor.... is er een klacht vertel het ons is het goed vertel het een ander... het ik het resultaat van mijn vorige bezoek toch meegedeeld.
Ik mocht de bestelling gratis meenemen..
Jammer dat de snack plaatjes in de vitrine waren voorzien van papieren snack bakjes i.p.v vierkante randjes.
Die zijn goedkoper en het ziet er veel mooier uit.
Ook een idee om de uitjes voor de patat in een koelbakje te doen, zeker omdat de kant en klare gesneden ui ( smith)de houdbaarheids datum niet haalt. en niet gekoeld zijn ze binnen een half uur bedorven.

De volgende keer ga ik er mischien met een nog beter gevoel naar toe.

2e keer toch maar weer geprobeerd
Dit keer waren de frikandellen goed gevuld en de patat goed gebakken .ook de vitrine zag er beter uit. \
jammer dat het personeel in de snackbar rookt met hun bedrijfskleding aan.

3e keer was het ook prima. De man die het bereide . de eigenaar waarschijnlijk deed het goed
er was niets op het eten aan te merken.

4e keer en waarschijnlijk de laatste keer dat ik er kwam was ik een half uur voor sluitingstijd. Dus ruim voldoende dacht ik. Helaas zag ik tot mn schik alle stoelen op tafel staan en vreesde het ergste. En Jaaaa Nu werd ik echt pissig . DE FRITUREN WAREN AL UIT. ook al een tijdje want er kon ook niet nog even iets in de Frituur ondanks dat het een half uur voor sluitingstijd was.
Het personeel word niet betaald na sluitingstijd werd er gezegd. Belachelijk dus . Mischien moet de baas toch andere regels gaan invoeren voor de schoonmaakwerkzaamheden.
Ach vooruit toch maar weer eens iets laten halen door mn collega/broer die ook 2 horecazaken heeft.
Die vond het deze keer goed.
ondanks dat er nog redelijk oudepatat onder de mandjes dreef wat slecht is voor de houdbaarheid van het vet.
de Frikandellen waren voldoende zeg maar ruim voorzien van saus jammiee. de patat was goed en ook nu was vlak voor sluitingstijd de grituur nog aan.
Sjappo deze keer vlot en vriendelijk geholpen. Ik kom nu en mn broer ook wel weer terug denk ik.Eatcounter de Rondweg (Leeuwarden)

- 29 november 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een mooie snackbar. Goede bediening , ruime keuze , zeer goede patat mccain Heerlijke frietsaus en curry was van Remia . olihoorn heeft een geuchte concurent aan Remia gekregen.
De patat die we meekregen was dus heel lekker, goed gebakken en kregen we mee in mooie zwarte bakjes. De frikandellen waren keurig gebakken precies goed , lekker veel saus jammie.. De kroket was keurig gebakken en ook zo als het hoort in een bakje( ook zwart) meegelevert. Ook de gratis mosterd ontbrak niet.
Ook keurig waren de vorkjes bij de frikandellen. jammergenoeg niet bij de patat waren de vorkjes aanwezig, maarja voor de patat kunnen de vingers het wel doen
Eatcouner De Rondweg is naar mijn mening een van de beste snackbars van leeuwarden.

Snackbar It Bregje (Leeuwarden)

- 8 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
kleine snackbar beetje rommelig maar vriendelijk chinees personeel. maar weer eens de belangrijkste inkomstenbron van een snackbar geprobeerd. frikandel speciaal en patat.
De frikandel was heel erg lekker de curry die ze gebruiken was lekker pittig . een heerlijke curry.van mij mocht er iets meer mayo op maar toch was hij lekker. Jammer van de patat. De patat was goed gebakken maar helaas om mee te nemen niet heel erg geschikt. De patat was zacht toen ik thuis kwam. komt natuurlijk ook omdat de friet in een plastic tasje werd meegegeven. helaas kan die 15 cent er niet af voor een papieren tasje voor de meeste snackbars.
om de tijd te doden was er een leesmap aanwezig . een heel goed idee voor een snackbar als je soms even moet wachten.een actuele krant of een leesmap doet wonderen. kost een beetje scheelt een boel ergenis.
uiteindlijk toch een dikke 8 van mij voor het kleine maar leuke zaakje.

Faber Fastfood (Lemmer)

- 8 juni 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine tent in leuke straat. de grijze man leek wat wazig en snapte de bestellingen niet. Verder kleine ouderwetze tent niet gezellig en vitrine ook echt ouderwets en kaal producten uitgedroogd in de vitrine. de patat was wel goed.
jammer dat we de meeneem snacks in een plastic draagtasje meekregen alles was zacht toen we bij de boot waren.
een wereld van verschil . volgende keer maar weer naar de snackbar aan de overkant van de straat die duidelijk beter scoorde.