Alle recensies van john85


Restaurant Venezia (Sittard)

- 9 februari 2010 22:36
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onlangs bij deze zaak geweest. Ben gewoon binnen gaan zitten en vanaf de menukaart besteld, gewoon een bord friet met een snack. De hoeveelheid friet was behoorlijk, een flinke berg. Verder gewoon fabrieksfriet, maar wel goed gebakken. Niks mis mee, maar ook niet iets bijzonders.

Smullers (Sittard)

- 11 januari 2010 20:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ben geen fan van Smullers, maar is soms wel handig als je maar even tijd hebt met overstappen. De friet was opzicht wel goed gebakken en is gewoon fabrieksfriet zoals je die wel vaker tegenkomt. De sauzen en met name de satesaus vind ik niet erg lekker. Porties zijn niet al te groot. Personeel is meestal wel vriendelijk.

Bram Ladage (Utrecht)

- 11 januari 2010 20:05
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima verse friet, maar zou toch beter smaken als ze zouden bakken in andere olie. dat bakje onderin vind ik wel handig. Porties zijn prima, prijs wat aan de hoge kant.

V.O.F. Cafetaria De Boemerang (Sittard)

- 11 januari 2010 19:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zijn chinezen die deze tent runnen, maar doen dit prima. Ga hier wel geregeld friet halen en de kwaliteit is altijd erg goed.

Manneken Pis (Amsterdam)

- 11 januari 2010 19:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hoewel ik over de vestiging Vredenburg in Utrecht niet zo te spreken was toch het nog een tweede kans gegeven. En bij deze vestiging was het een heel stuk beter, friet was goed gebakken, prijs wel wat aan de dure kant, maar wel vriendelijk personeel hier.

Manneken Pis (Utrecht)

- 11 januari 2010 19:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Onlangs bij deze vestiging geweest. Hou wel van dikke verse friet, maar deze was te lang gebakken en er zat teveel zout op. Bovendien was de bediening erg onvriendelijk, werd bedient door een vrouw die zowat tegen me schreeuwde toen ik per ongeluk te weinig geld gaf. Dat kan ook anders.. Dus veel verbetering mogelijk..