Alle recensies van stichtingfrietkot


Automatiek Beurskens (Velp)

- 10 mei 2020 10:03
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Tja. Die 5 sterren voor de kwaliteit zijn eigenlijk niet voor de friet, maar voor de koninklijke nasibal. De allerlekkerste van Nederland wel te verstaan. Dát, en alleen dat, is de reden dat ik hier kom.

Dit id de snackbar van mijn jeugd, en nog altijd komen mensen uit de wijde omtrek voor de huisgemaakte bami- en nasiballen. Sinds een jaar of 2 is de bal een schijf geworden. Nog steeds lekker, maar toch voelt het alsof mij iets afgenomen is.

Kruimig (Wageningen)

- 10 mei 2020 09:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Erg goede friet, maar wel aan de prijs. Lekker en goed gebakken. Zitplaatsen binnen. Er is een keur aan toppings verkrijgbaar. Duidelijk een moderne snackbar. Heb zelf eens wat anders dan normaal geprobeerd. Volgende keer weer gewoon friet met.

Snackbar De Saks (Arnhem)

- 10 mei 2020 09:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De laatste 3 jaar kom ik weer geregeld bij De Saks. Een frietkot zoals ze horen te zijn. Vergane glorie bij een voormalige kazerne. Goed dat ze sindsdien zich goed staande weten te houden.

Waarschijnlijk ligt dat aan de excellente friet. Zelfgemaakte frieten en ze verstaan de kunst van het bakken. Zeer de moeite waard om hier regelmatig een frietje te halen. Eén van mijn favoriete adressen!

Vanaf het voorjaar staan er een paar tafeltjes buiten waaraan je kunt zitten.

Cafetaria Geni (Utrecht)

- 11 juli 2008 21:49
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eerst het goede...De zaak is brand- en brandschoon. Zie zelf de eigenaresse continu bezig de zaak schoon te houden. Daarnaast is er bij mooi weer in de zomer altijd een zitje buiten waar je kunt eten.

Helaas is de friet niet niet lekker. Volgens mij vanwege het vet. Of het vet is niet goed, of het merk weet geen lekker frituurvet te leveren. De kroketten hebben nl. hetzelfde nare smaakje. Jammer! Moet voor deze zaak makkelijk zijn om de score te verbeteren.

Cafetaria Cortina (Utrecht)

- 11 juli 2008 21:42
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Je kunt kiezen tussen RAS (doen we natuurlijk niet), gewone uitstekend goudgeel knapperig gebakken of de zelfgemaakte friet. Voor de liefhebbert! Zo veel lekkerder dan fabrieksfriet!. Je proeft versheid en aardappel. Uitstekend dubbel gebakken.

Je kunt trouwens kiezen uit een breed scala van snacks, waaronder 6! verschillende kroketten.

GeeJee (Uitdam)

- 29 juni 2008 20:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig lekkere friet op een onwaarschijnlijke plek. GeeJee teelt zijn eigen friese aardappelras en in het weekend worden deze ter plekke vers gesneden en tot goudgele frieten gebakken. De lekkerste friet die ik in jaren gegeten heb in Nederland. Let op! GeeJee bakt alleen op feestdagen en in het weekend.