Alle recensies van wiejij


Cafetaria 't Dreefke (Eindhoven)

- 8 december 2012 16:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hier zitten allang geen Egyptenaren in. Lekkere friet en zeer goede burgers. Ruim opgezette tent waar je rustig kunt zitten.
En leuke bediening, ook altijd mooi meegenomen ;-)

Cafetaria Mario (Eindhoven)

- 8 december 2012 16:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Melige friet met een beetje zurige mayo. Niet lekker smaakvol, eerder beetje zompig. Speciaal van de fricandel speciaal is hier zonder mayo... alleen curry en uitjes dus.
Koude ongezellige zaak.

Kwalitaria de Tempel (Eindhoven)

- 8 juli 2012 14:54
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren hier frietje met genomen. Vriendelijke bediening. Nette inrichting en schoon. De prijs is beetje aan de stevige kant maar jekrijgt best veel voor gemideld freje. iDikke frietenen dachteerst dat dit niet veel zou worden, maar al bij eerste hap wist ik dat het een lekker frietje was. Lekkere (geen doorsneesmaak) frietsaus. Zout er apart bij. Snap onderstaande recencie niet dat het niet lekker zou zijn, en de beoordeling slecht past bij deze tentzeker niet. Gewoon voldoende zou beter zijn
Heeft trouwens ook een zeer uitgebreid assortiment broodjes en burgers ed.

Resto Ricus (Eindhoven)

- 26 juni 2012 19:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Echt lekkere friet en voldoende saus. Prima fricandel erbij en aan tafeltjes geserveerd. Schone tent. Sfeer is ook prima met vriendelijke mensen.

Mangerie Ouverture (Eindhoven)

- 23 juni 2012 14:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een ramp de friet hier. Donkerbruine friet die al meerdere keren gebakken is, samen met 'verse' melige, en zelfs koude ! friet op hetzelfde bord. Bediening die t niets uitmaakt. Kreeg t niet door strot. Gewoon vies. Er wordt schouders opgehaald als je er iets over zegt. Kom hier echt nooit meer terug.

Mangerie Biarritz (Eindhoven)

- 11 juni 2012 13:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Prima tent, aardige plek om even te eten. Friet wordt netjes op een bord geserveerd en is ook voldoende, wel beetje weinig suas vond ik. De hamburger speciaal is een aanrader en echtlekker. De shoarmarol dan weer niet helaas te vet en sponsig. Vriendelijke bediening en dat helpt de plek met een ruime voldoende te beoordelen.

Snackbar Woenselse Heide (Eindhoven)

- 8 juni 2012 15:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gisteren geweest. Hoeveelheid frietje met was ok. Ook friet zelf was ok, maar zat enkele donkerbruine bij. Heeft aantal zitjes en tijschriften, maar straalt geen gezelligheid uit. Bediening is vriendelijk.