Bestuurswissel & website wijziging

Degene die goed hebben opgelet bij de uitreiking van de awards of de wiki in de gaten houden zullen het al gemerkt hebben, maar bij dezen willen we graag bekend maken dat het stichtingsbestuur van samenstelling is veranderd. Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe penningsmeester Marc Schoolderman en commissaris website Robert Kleinpenning. Het nieuwe bestuur is al allerlei mooie plannen aan het maken, maar die houden we nog even voor ons.

Ook bedanken we Thomas Harings, penningmeester in het oprichtingsbestuur, die het bestuur heeft verlaten. Overigens zal hij nog wel actief blijven voor Frietopia. De voorzitter en secretaris zijn onveranderd.

Daarnaast nog een wijziging aan de website. Op veler verzoek hebben we de optie toegevoegd om aan te geven of een friettent verse friet heeft of niet. De nieuwe optie staat in het recensieformulier. Zowel bij nieuwe als bestaande zaken die verse friet verkopen kan dit nu worden aangegeven, dus check je favoriete friettent en pas het zo nodig aan!
pommesfrites
Zoals gemeld, fantastisch dat verse friet icoon, maar...
Kan het icoon ook in de lijsten? Net als het verantwoord frituren en het snackmobiel icoon. Dan zie je het in een oog opslag. Handig als je op reis bent en je krijgt zin in een lekkere verse bak patat. 6 september 2013 14:03

Gravatar
Anoniem
Prima die verse friet optie. Alleen nog sorteren hierop en icoontje in lijsten zouden nog meer helpen. 28 mei 2013 00:35


FrankvB
Nou s6 dan maar, en die verse friet optie, helemaal TOP! 2 mei 2013 17:33

Gravatar
Anoniem
Bedankt voor het bedanken! 2 mei 2013 16:51