De frietzak 2.0, oh, nee 3.0

De website heeft iets weg van die onovertuigende TelSel (tegenwoordig vooral Tommy Teleshopping) reklames. "Bent u het ook zo zat friet te eten uit zo'n onhandige puntzak?" "Zitten uw handen na het eten van een frietje ook altijd onder de mayo?" Eindelijk is daar nu een antwoord op!

De oplossing blijkt te bestaan uit een frietzak met een aparte sauszakje. Iets dergelijks heb ik al wel vaker gezien, maar dan met sauszakjes aan de zijkant. 'In het wild' ben ik deze variant nog nooit tegengekomen, dus de eerste die ons hier een foto van stuurt krijgt van mij een gratis frietje.

Meer info op de website.Gravatar
Anoniem
kan je helaas geen foto sturen, maar op amsterdams festival op ndsm werf had ik ook een puntzak (karton) met zon opengeklapt stukje, maar volgens mij was het niet deze originele, maar zat dat openklap stukje in de zak zelf ipv er boven en dus geen snackhouder... 1 september 2011 08:46


Kerux
@Kafir: klopt, maar dat werkt minder goed naarmate de hoeveelheid saus toeneemt (of de plakkerigheid van de saus, maar die zal elkaar voor de gebruikelijk sauzen niet veel ontlopen) 24 januari 2011 16:14


Kafir
En anders kan je altijd nog de onderhandse schudgreep toepassen. 24 januari 2011 09:22


pommesfrites
Leuk idee, maar ik vind dat nou juist heerlijk: tot je ellebogen onder het vet :-) 23 januari 2011 12:33


Kerux
Nu scheelt het wel dat je hier geen standaard frietvorkje bij kreeg, maar een iets groter exemplaar. Friet met saus uit een puntzak eten met je handen is over het algemeen wel ingewikkelder dan uit een bakje. 10 januari 2011 08:50


Kafir
Nou heb ik vrijdag weer eens een puntzak friet met saus gegeten en vond ik het onhandig? Nee! Maar goed, wij zijn dan ook wel ervaren frieteters. 9 januari 2011 22:28


WTULTC
Ik vind het sauszakje wel wat aan de kleine kant en ik vrees dus dat ik het sauszakje al lang op heb voordat ik de friet op heb. Iets wat nu al regelmatig voorkomt met gewone bakjes friet, maar dit sauszakje lijkt nog kleiner qua inhoud. 7 januari 2011 18:17