Frietchips op een stokje?

Op de Horecava (Horeca vakbeurs) afgelopen week in Amsterdam werd een nieuwe innovatie gepresenteerd, de Chipstix. Een soort rollade van aardappelschijfjes op een bamboestokje. Het werd gepresenteerd als dé snackbarinnovatie van 2009 en haalde daarmee ook de media.

Je hebt er wel een machine voor nodig, maar dan heb je ook binnen een paar seconden een lekkere en milieuvriendelijke snack. Samen met één van de 18 kruidenzoutmixen, zie ik een bijzonder smakelijk en snel hapje voor me. Ben benieuwd of het kan opwegen tegen de bite van friet en het gemak van een zak chips.

Zou dit een succes worden?Gravatar
Anoniem
Deze machines kun je tegenwoordig ook kopen voor maar 59 euro. Scheelt nogal. Op deze manier kun je ze zelf lekker thuis maken. IDEAAL!!!

www.tornadopotatoes.eu 15 juni 2009 08:50

Gravatar
Anoniem
Hmm een soort pringles maar dan wel van aardappel :p. Geen idee of het een succes kan worden, ik ben zelf niet zo'n chips eter. Voor die enkele keer dat ik zin heb in chips ga ik wel naar de supermarkt. 25 januari 2009 20:55

Gravatar
Anoniem
Smaak geen idee, heb het niet geproefd, stond mij een te lange rij...maar het oogt wel zo 23 januari 2009 16:46


outis
Wow, een aardappelschroef! Leuk heur. 23 januari 2009 12:21


Kerux
Het smaakt dus ook als chips? Dan moet het wel echt lekkerder zijn dan chips uit een zak om een beetje te kunnen concurreren. Ok het zal warm zijn, dat is misschien een selling-point.
Overigens Kafir een paar seconden is optimistisch, op de site staat een paar minuten. 23 januari 2009 09:30

Gravatar
Anoniem
Op chipstix.nl vind je trouwens het eindresultaat...het is echt een chips-stick ;) 21 januari 2009 21:14

Gravatar
Anoniem
Ik heb het product mogen aanschouwen op de horecava vorige week, maar je moet het echt zien als een tussendoortje, ik vond het niet maaltijd-waardig 21 januari 2009 20:19

Gravatar
Anoniem
Hoe ziet het eindproduct eruit ? Daar ben ik vooral benieuwd naar. 21 januari 2009 16:17


Kerux
Grappig, maar lijkt me niet dat het snel zal winnen van friet/chips.

(ohja ik had geen tijd om hier blogje over te schrijven toen ik het zag en was het daarna eigenlijk weer vergeten, dank Kafir) 21 januari 2009 09:58

Gravatar
Anoniem
ik vind http://www.lightplate.be/page17/home.html wel sjiek. maarre, wie weet, als ik het ergens tegen kom zeker de moeite van het proberen waard. 21 januari 2009 03:40