Grootste stijgers begin 2013

Nu de Awards van 2012 al weer een paar maanden achter de rug zijn, is het zoals gebruikelijk tijd om eens vooruit te kijken en stil te staan bij de friettenten die het bijzonder goed hebben gedaan in het begin van 2013.

Het zal niemand ontgaan zijn dat drie verrassende friettenten de laatste weken tot onze verbazing voor het eerst zijn verschenen in onze Hall of Fame. Ik heb het natuurlijk over de drie vestigingen van Smullers (Hilversum, Utrecht, Nijmegen). Iedereen die Frietopia kent zal de verbazing snappen, aangezien de Smullers vestigingen op stations lang de onderste plek in onze Hall of Shame hebben bezet.

Inmiddels staan deze drie friettenten zelfs trots boven aan de lijst Gezien het grote aantal zeer positieve recenties dat de afgelopen tijd is toegevoegd kunnen we niet anders dan concluderen dat ze die plek meer dan verdienen. Vanwege de totaal onverwachte inspanning kunnen we niet anders dan Smullers van harte aan te moedigen zo door te gaan en wie weet zien we ze terug bij de Awards 2013!
Kafir
Ja, ik was de laatste tijd onder de indruk van de Smullers, ik ontbijt er toch praktisch elke ochtend aangezien er 's ochtends weinig andere frietzaken open zijn. 1 april 2013 18:17


frietliefhebber
mooie 1 april grap !!! 1 april 2013 12:03