Nieuw artikel: Frietopia Awards 2011

Op woensdag 10 februari hebben we namens alle leden van frietopia.nl en Stichting Frietopia de jaarlijkse Frietopia Awards 2011 uitgereikt aan de beste friettenten van Nederland. De gelukkige winnaars waren dit jaar Frituur Martin Zwerts (Eindhoven), Frituur de Burcht (Nijmegen), Cafetaria Rikken (Breedeweg) en Manneken Pis Vredenburg (Utrecht) voor Beste Friet en Cafetaria Rikken (Breedeweg) voor Beste Sfeer.

Zoals gebruikelijk hebben we de winnaars in een logistiek handige volgorde afgereisd om de Awards persoonlijk te overhandigen. Onze eerste stop was om 12:00 voor een lekkere zak patat bij de winnaar van de Beste Friet Award, '''Manneken Pis (Vredenburg)''' in Utrecht. Als tweede aan de beurt was '''Frituur Martin Zwerts''' om 15:30 in Einhoven, waar we pas verbouwde interieur weer te vol stond met klanten om goed te kunnen bekijken. Als derde kwamen we weer terug in onze thuisbasis in Nijmegen om om 17:00 voor het eerste een welverdiende Award uit te reike... Lees verder.
Kerux
`Nieuw artikel' in je blog titel slaat op het feit dat er een nieuw wiki-artikel is neem ik aan? Want dat is niet overduidelijk zo op het eerste gezicht. 16 februari 2012 15:31