Provincies | Brabant | Uden | Brabants Lekkerste

Brabants Lekkerste

Mondriaanplein 1B
5401 HX Uden (Centrum)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Det0x99

- 11 augustus 2017 13:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ze adverteren met ''verse'' friet. Blijkbaar moet je daar expliciet vragen..... Wat ik kreeg was van nog mindere kwaliteit dan van een McDonalds. De friet was zo dun dat je er bijna dwars doorheen kon kijken. Er zat totaal geen smaak aan.. De volgende keer ren ik bij deze tent hard voorbij.

KnoxNL

- 11 augustus 2017 13:19
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Wat een bagger.

Je komt binnen, en wilt je bestelling plaatsen. Tenminste, als het personeel je kan verstaan door het lawaai van de (achter de toonbank) spelende jongeren in trainingsbroeken en hoodies op hun hoofd.

Eigenlijk had ik beter moeten weten toen ik binnenkwam, want de geur van oud vet komt je tegemoet.

Vervolgens wordt je geconfronteerd met de goedkoopste variant van (franse) diepvriesfriet met het heerlijke aroma van oud frietvet.

Afrader aan iedereen, je kunt beter doodgaan van ouderdom dan van het eten van deze friet. Mijden als de pest.

FrankvB

- 3 december 2013 22:32
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Edit 03/12/2013

Groot bord buiten met: Vanaf heden puntzak Vlaamse frites, toch maar weer gedaan! Waarempel! Leest deze knakker Frietopia? Puntzak = puntzakje maar oke, deze smaakte goed! Ik heb ook een hamburger genomen uit automatiek, en als ik heel eerlijk moet zijn, deze smaakte verdomde goed! Over de frites : smaakte goed, iets teveel zout, portie was wat te klein naar mijn mening, prijs daarvoor wat te hoog, sfeer is nu met deur dicht wel ok, eigenaar begint te praten, blijkbaar moest hij erin komen, tis nog lang niet wat het aan de naam zou moeten zijn, maar kom over paar maandjes graag nog eens kijken!

Edit : 7/11/2013

Na ruim half jaar nog maar eens naar binnen gewipt. Kon natuurlijk zijn dat er wat opstartprobleempjes waren en of dat medewerkers ingewerkt moeten worden etc etc.

Ik heb plaats genomen op het middelste bankje voor de raam zodat ik niet vanwege de openstaande deur in de tocht zou zitten, we hebben 2 puntzakjes frites genomen, zonder fritessaus ( de weegschaal heeft daar voorlopig een verbod op gezet )Ondertussen blik geworpen op de prijslijst, die inmiddels zo'n 20% !!! is gestegen in vergelijking met mijn laatste bezoek!! Frites duurde erg lang en frites werden idd gewoon 2x gebakken alsof het de normaalste zaak van de wereld is, intussen zat er achter ons een ouder koppeltje die ieder halve haan hadden genomen en daar reeds klaar mee waren, de borden werden niet afgeruimd, waardoor de klanten de borden zelf maar op de toonbank gingen zetten, de borden met afgekluifde botten heeft daar zonder te overdrijven zeker 5 bestellingen lang gestaan!~Onze frites werden niet gebracht, en werden op dienblad NAAST de afgekluifde schotel en VOOR iemand die aan het bestellen was geplaatst op de counter. Ik heb hierop gereageerd dat ik dit alles behalve smaakvol vond, eigenaar keek wat schaapachtig uit zijn ogen en ging doodleuk verder.
We hebben de frieten laten staan voor wat het was. Hoop dat de huidige eigenaar hier op Frietopia ook eens een blik werpt en er daadwerkelijk iets mee gaat doen.

---------------------------------------------------

Dit was voorheen cafetaria frieties, deze tent is overgenomen door medew. van Braadspit in Veghel.

Toch maar eens binnen gewipt in de "verbouwde" toko.

Friet bakken zonder voldoende afzuiging en daarom de deur maar open zetten met de straalkachel op 10 geeft mij altijd een soort Efteling gevoel.

Friet is diepvriesfriet, niks speciaals dus, redelijk gebakken, en smaakten idem dito. Kroket erbij die zo slap was dat hij doormidden brak toen van karton bakje genomen werd.

En tegen de eigenaar: schoonmaken is niet alles vol spuiten met glassex, en al helemaal niet als bezoekers etenswaren aan het nuttigen zijn!

WTULTC

- 30 augustus 2013 21:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na de slechte reactie van FrankvB was ik zelf toch ook wel benieuwd naar Brabants Lekkerste die inderdaad niet hun naam eer aan doen, want het was eerder Brabants Slechtste qua smaak. Ik ging binnen op een van de best mooie banken zitten, zodat ik de frituur in de gaten kon houden. Wat zag ik tot mijn schrik? Op het einde werd even de oude friet die al eerder was gebakken opnieuw gebakken. Dubbel gebakken friet, dat kan echt niet en dat proefde je ook naast dat de friet erg zout was. Ik heb mijn bakje die een normale hoeveelheid had dan ook niet helemaal opgegeten. Prijs is overigens wel aan de goedkope kant, maar tot nu toe is dit wel qua kwaliteit ruimschoots de slechtste friettent van Uden.