Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria An'An Ni Hao

Cafetaria An'An Ni Hao

Sint Philomenastraat 1
5622CG Eindhoven
Tel: 0402693838
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

p.steen14@upcmail.nl

- 31 december 2019 14:56
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friet tent niet gierig met zijn friet die Chinezen proberen echt hun best te doen, zwerts doet een beetje uit de hoogte met zijn cafetaria zijn zaak ziet er goed uit zonder meer,maar die Annan levert toch ook een prima frietje af,en keuze genoeg ,de sfeer,ach ja ,je bént er om een frietje te kopen je hoeft er niet te wonen

Woensel

- 10 juli 2017 22:01
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik woon om hoek en kom hier iedere week. Zwerts is natuurlijk de betere maar de smaak van de verse friet bij Anan is gewoon heel erg goed. De porties zijn goed en de prijs is laag.

Het personeel van Anan is heel aardig maar helaas zijn het geen echte profs zoals Martin Zwerts wat betreft friet bakken. De kleine krokante reststukjes die Martin er altijd netjes uitvist die zitten hier gewoon in je bakje. Vaak merk je gewoon verschil in kwaliteit. Soms te hard gebakken en soms gewoon een andere aardappel.

Qua sfeer is het ook niet veel. Natuurlijk heeft hij genoeg zitplaatsen maar echt mooi ziet het er allemaal niet uit. Een renovatie lijkt wel nodig te zijn.

Ik denk niet dat de eigenaar bezig is om een hoogstaand produkt op de markt te zetten.
Heel jammer want als hij het wel zou doen is Anan één van de weinige frietzaken die echt de concurrentie aan zou kunnen gaan met Martin Zwerts naar mijn mening. Anan heeft gewoon hele lekkere friet.

WTULTC

- 14 september 2014 18:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Eigenlijk kwamen we voor Martin Zwerts, maar deze was met vakantie. Iets achter in de wijk blijken naast Zwerts nog meerdere friettenten te zitten heel dichtbij elkaar. Waaronder deze friettent die wordt uitgebaat door chinezen met jawel verse friet. Ze werden net zoals bij Zwerts gesneden en voorgebakken. Alleen ze hadden een iets mindere smaak bij Zwerts, maar ze smaakte zeker niet slecht. Zeker gezien de prijs, die voor de friet goedkoop was. Een goede uitwijkmogelijkheid mocht Zwerts dicht zitten. De portie was normaal en de sfeer ook. Voldoende zitplaatsen.

pearly

- 13 maart 2010 20:10
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.

Kafir

- 30 oktober 2009 00:15
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit Chinese cafetaria zit om de hoek bij Frituur Martin Zwerts en dat is natuurlijk wel pittige concurrentie. De friet is hier ook erg goed te eten en de portie is flink groot. De zaak heeft verder een groot assortiment en is scherp geprijsd. Sfeer hangt er dan weer niet echt in de zaak.