Provincies | Brabant | 's-Hertogenbosch | Cafetaria De IJsbeer

Cafetaria De IJsbeer

Graafseweg 72
5213AL 's-Hertogenbosch (Graafsewijk)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Stijn1

- 22 februari 2015 13:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
goed waar zijn we,

we zijn in een winkel waar friet zonder het hardt op te roepen wordt gekoestert als een mooie lente dag in mei.

we zijn in een winkel waar het verschil tussen eigenaar en personeel niet wordt getoond maar waar gezamenlijk aan aandacht voor de klant wordt gewerkt.

we zijn vooral in een winkel waar de kunst van het kleine geluk nog gevoed kan worden, want laten we eerlijk zijn hoe fijn voelt het als jou persoonlijke frietje in een papiertje wordt ingepakt.

nee Cafetaria de ijsbeer is een beleving van geluk en kwaliteit waar een file moet staan van dagjes mensen die Den-Bosch aan hebben gedaan, dagjes mensen die zich zelf al-voorts zijn weder keren naar huis mogen trakteren op een snackbar van weleer een snackbar waar liefde en kwaliteit samen komt!

remarkable

- 23 januari 2014 03:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De kwaliteit van de ijsbeer viel me wat tegen. Omdat de friettent gevestigd is in een echte volkswijk, had ik een andere sfeer verwacht, maar de zaak oogt heel netjes en verzorgd. De friet is vers, maar te slap gebakken en te vettig. Ook zou er meer zout op de friet mogen en mist de friet wat smaak. De hamburger leek meer op een schnitzel, wat ik niet erg vond, maar het is natuurlijk niet wat je verwacht. Jammer, had hoge verwachtingen bij deze friettent, maar helaas zijn ze niet waargemaakt. Minder goed dan de fijnproever wat mij betreft.

bart

- 12 april 2011 00:20
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit is in ieder geval de mooiste friettent van Den Bosch en kwalitatief ook een van de betere. Er is een apart zitgedeelte dat echt heel mooi is. Ze hebben hier verse friet van een goede kwaliteit tegen een goede prijs. Ze verkopen er diverse snacks uit eigen keuken, deze zijn wel wat duurder dan gemiddeld maar smaken ook beter dan gemiddeld. De bediening is goed en vriendelijk.