Provincies | Gelderland | Ede | Cafetaria De Molen

Cafetaria De Molen

Molenstraat 145
6712CV Ede (noord)
Tel: 0318???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Richard

- 8 oktober 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gezien de vorige recensies lijken de prijzen aangepast, ik betaalde voor twee friet mét en een kaassoufllee 4,15. Verder een fijne hoeveelheid friet die goed te eten was.

Kafir

- 5 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik hou er niet van om opgelicht te worden en €5,10 voor een bord friet en een milkshake riekt mijns inziens naar oplichting, maar dat kan te maken hebben met de friet (joppiesaus) op een bord en het gaan zitten in het zitgedeelte. De (Chinese) dame achter de counter was er sowieso niet zo goed bij want ze vergat de helft van de bestelling terwijl wij de enige klanten waren. In het zitgedeelte zijn er schattige placemets met afbeeldingen van vogels, planten en chinese karakters, bovendien staat er sambal en sojasaus op elke tafel. Opvallend is wel dat ze hier sterke drank verkopen.
De frietjes zijn te hard gebakken en dan is het enige lichtpuntje wat over blijft dat ze hier redelijk wat friet geven, maar dan is het nog steeds bijna schofterig duur!

paul

- 26 januari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Jammerlijk uithangbordje, zeer curieus geprijsde friet & milkshake (nl 5 euro 10), doch boeiend ingericht met bloemetjesplacemets, en een voor een cafetaria ruime drankvoorraad.