Provincies | Overijssel | Almelo | Cafetaria De Violier

Cafetaria De Violier

Violierstraat 20
7601GS Almelo
Tel: 0546???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

rendomolifant@gmail.com

- 27 juni 2020 14:41
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
nadat ik hier voor de eerste keer heb gegeten ben ik elke keer weer terug gekomen zalige patat, perfect gebakken snacks en de allerbeste sfeer in Almelo, doe benny de groeten van me

Kafir

- 11 december 2005 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Nadat wij ons hier bekend hadden gemaakt als frietrecensenten had het personeel wel veel belangstelling voor onze mening. Een herhaaldelijk "is dat niet een bord met lekkere patat" werd ons naar het hoofd geslingerd. Opzich kon ik hier wel instemmend op reageren hoewel ik ze toch moest corrigeren op het gebruik van het p-woord. Verder wc's met schoonmaakrooster en een kinderhoekje. Sfeer zit wel dik in orde dus.

teleiotes

- 21 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Zeer sfeervol en daarom een aangename plaats om friet te eten. Bovendien was de friet lekker, wat een aanzienlijk pluspunt is.

Kerux

- 14 oktober 2005 22:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Deze friettent stond 12e in de snackkoerrier top 100 van 2004, dus moesten wij ook even gaan kijken. De zaak ziet er heel goed uit, alles behalve de standaard friettent sfeer, duidelijk pluspunt. De friet wordt geserveerd op een bord, wat ook wel stijl heeft, maar belangrijker nog, het smaakt prima. Helaas betaal je wel voor deze luxe.