Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria Guilty Pleasures

Cafetaria Guilty Pleasures

Gestelsestraat 94
5615LH Eindhoven (Gestel)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

Woensdag t/m maandag: van 12.00 uur tot 21.00 uur.
Dinsdags gesloten.

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

JorisH

- 22 oktober 2021 08:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet smaakt zoals friet hoort te smaken! De friet is goud en de mayo is geel, precies goed. De snacks zijn zelfgemaakt en de frikandel is zondermeer de lekkerste frikandel die ik ook ooit gehad heb. Deze zaak is een aanrader!

supameister@gmail.com

- 22 februari 2020 18:26
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goede friet, alle snacks zelfgemaakt, geen plastic verpakkingen, aardige bediening. Azijn voor bij de fish n chips. Echt een aanrader!!!

paulmccuytney

- 22 april 2015 18:28
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit cafetaria wordt momenteel bemand door een Nederlands echtpaar van 60+ en bestaat onder de huidige naam sinds oktober 2014. Het is gelegen op ongeveer een kwartier lopen van het centrum van Eindhoven.
Niet alleen de friet wordt vers gebakken en verkocht, maar ook alle snacks worden volgens de eigenaar ambachtelijk en op biologische wijze door henzelf gemaakt. Met als enige uitzondering de kaassoufflé. De prijzen zijn redelijk hoog, maar daar staat tegenover dat je hiervoor wel waar voor je geld krijgt. Het is aan de binnenkant niet echt groot, maar er is eventueel wel een buitenterras beschikbaar. bovendien worden er ook diverse vis zoals lekkerbekjes en kibbeling verkocht.Een echte aanrader dus!!