Provincies | Brabant | Uden | Cafetaria-Lunchroom De Heerlijkheid

Cafetaria-Lunchroom De Heerlijkheid

Markstraat 15A
5401GE Uden
Tel: 0413???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

FrankvB

- 25 november 2013 23:27
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ook bezoekje gebracht op 25/11, niks genuttigd, automatiek lag nml niet veel in als de aanbiedingssnacks ( kroket en frikandel ) Jammer deze frituur had als reclame sushi staan??? en Borden huisgemaakte erwtensoep ( grappig genoeg zag je overal blikken Unox staan ) Personeel begroette niet eens bij binnenkomst, en bij niks nuttigen ook niet bij buitengaan, in mijn ogen is deze tent om zeep geholpen in paar weken tijd!

Bezoekje gebracht op 03/10/13. Wat is hier gebeurd?? Alle vertrouwde gezichten weg, en Chinezen er voor in de plaats. Zo ver ik kon zien niet veel veranderingen aan het interieur. Het friet bakken doen ze niet zoals vorige eigenaar deed, er zat een andere smaak aan, maar dat zal ik nog eens moeten ervaren. Het praatje met het personeel / eigenaar is nu ook weg en dat neemt toch ook weer wat sfeer weg, jammer.

Gewoon een goede frituur ZONDER verse frites, jammer! Snacks en frites smaken allemaal prima tegen een goedkope prijs, de automatiek wordt goed bijgehouden en er ligt niks te lang in. Eigenaar en personeel erg vriendelijk, stoofvlees is van Coentjes, en volgens mij voegt hij er zelf wat aan toe, nml. erg lekker! Jammer dat de WC alleen via de keuken te bereiken is.

remarkable

- 17 juli 2009 05:39
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Jammer dat deze frituur niet vaker wordt bezocht door frietopia-leden, het is een hele goede. Ondanks dat het geen versgesneden frieten zijn, weet de heerlijkheid toch veel extra's te bieden. De curry is er de lekkerste van Nederland, met een aparte zoete smaak(ik heb nog geen frituur gevonden waar ze dezelfde hebben, maar weet niet of ie huisgemaakt is) De hoeveelheid zout op de frieten is altijd goed gedoseerd en de frieten zijn altijd keurig afgebakken. De hamburgers zijn er erg goed, niet zoals in veel friettenten waar je 'platgerolde' frikandelen krijgt. De sfeer is er heel goed: het komt over als een lunchroom (veel personeel, hygienisch, de friet wordt altijd gebracht) zonder dat je de friet op een bord krijgt (wat ik altijd een gruwel vind) De prijzen en de porties zijn niet erg bijzonder. Al bij al zeker een aanrader.

WTULTC

- 24 februari 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Met zo'n naam waren mijn verwachtingen toch wel hoog. Mijn verwachtingen kwamen deels wel uit. Ik bestelde een frietje pinda. Wat me opviel is dat ze in de friettent een automaat hebben voor snacks. Voor me had een man zijn bakje van de loempia laten vallen en er lag dus saus op de vloer. Dit werd snel schoongemaakt door het personeel. Ook de tafels werden na elke klant even met een doek schoon gemaakt. Met de hygiene zit het bij deze zaak wel goed. Achterin in de zaak staan vier tafels. Ik kreeg mijn friet op een dienblad, met daarop een bak vol met friet. Dit bakje was groter dan bij de meeste andere tenten ook het bakje saus was groter. De friet smaakte goed, niet te zout niet te knapperig. Gewoon goed. De prijs was redelijk goedkoop. Ze hebben hier trouwens ook verse vlaamse friet en rasfriet. Dus met het assortiment zit het ook wel goed. Ook stond er een best leuk meisje achter de toonbank.