Provincies | Zeeland | Vlissingen | Cafetaria Neptunus

Cafetaria Neptunus

Walstraat 79
4381GD Vlissingen
Tel: 0118410426

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 19 november 2008 10:51
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
In het grote winkelcentrum van Vlissingen zit dit bij de Big Snack-keten aangesloten cafetaria. Over de friet (verse friet die smaakt naar willekeurige redelijk goed gebakken diepvriesfriet), de porties (behoorlijk) en de prijzen (ietswat hoog) valt niet zo veel bijzonders te vertellen. Wel is het een apart ingerichte zaak.

Er zijn vier dingen die meteen opvallen. Namelijk het intensief gebruik van hout, de Boeddhistische elementen, de tweetalige (Nederlandse en Duitse) instructies en het verhoogde (houten) zitgedeelte. Het personeel is een beetje kortaf en je mag eigenlijk alleen in het zitgedeelte gaan zitten als je een bord met eten besteld, normaal is friet alleen voor de afhaal. Mijn vermoeden is dat ze hier niet zo moeilijk over doen buiten het spitsuur, maar ik vind het altijd jammer als de klant die alleen friet wil eten het ondergeschoven kindje is.

De gemiddelde sfeerscore heeft dus vooral te maken met het afwegen van positieve (fijne inrichting) en negatieve (anti-frietbeleid) aspecten, zoals Yin en Yang ook met elkaar in balans moeten zijn.