Provincies | Brabant | Eindhoven | Cafetaria 't Lempke

Cafetaria 't Lempke

Schootsestraat 105
5616RC Eindhoven (Strijp)
Tel: 0402555392
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:

Maandag 11:00 - 22:00
Dinsdag 11:00 - 22:00
Woensdag 11:00 - 22:00
Donderdag 11:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 23:00
Zaterdag 11:00 - 23:00
Zondag 11:00 - 22:00, mits PSV speelt, anders gesloten

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

TOSeller

- 2 maart 2015 12:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Goeie friet, goeie service, gezellige eigenaar, ik wou dat ik meer had besteld de vorige keer. Moet ik nog meer zeggen? Zoek je friet in de buurt van Strijp-S? Dan ben je hier bij het juiste adres.
PS: (Veel beter dan Cafetaria Trudoplein)

WTULTC

- 22 augustus 2014 15:13
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Vanwege de positieve reacties hieronder voor een wedstrijd van PSV hier een frietje wezen eten. Het was inderdaad verse friet die lekker was. De uitjes worden volgens mij handmatig vers gesneden (zijn namelijk aan de grotere kant dan bij andere friettenten). De hoeveelheid en prijs is normaal te noemen. De zaak ziet er netjes uit. Vooral fijne stoelen om in te zetten en de eigenaar brengt je bestelling.

mauricee

- 29 juni 2014 13:58
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Normaliter ging naar de cafetaria op het trudoplein.
Maar ik vond daar de kwaliteit toch wel achteruit gaan en onvriendelijk personeel. Dat heeft mij doen besluiten om naar cafetaria het lempke te gaan.

De eigenaar is echt een top. altijd in voor een gezellig praatje. En hij verkoopt versie friet wat bij het trudoplein niet zo is.
Mijn keuze is snel gemaakt ik ga voortaan lekker naar het lempke en nu haalt mijn hele familie bij het lempke voortaan friet.
de spareribs daar zijn echt een aanrader !!
Ik vindt het lempke ook niet duur.

Leo_voldijn

- 26 mei 2014 13:57
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mijn vrouw en ik wandelden rondom Strijp-S in Eindhoven op zoek naar een frietzaak. Komen toevallig hierbij uit.
Het was niet druk. Deze zaak heeft pas een nieuwe eigenaar. Leuke man die graag een praatje maakt. Maar belangrijker hij kan uitstekend friet bakken. Ook de kroket was perfect! Voor ons een aangename verassing, precies zoals het eigenlijk moet. Veel zaken in de buurt worden overgenomen door Aziaten. Niks mis mee maar ze bakken niet mijn smaak.
Hier nog een Hollander achter de toonbank die weet hoe het moet. Deed me denken aan vroeger. Ik hoop dat ie nog lang blijft bestaan.

paulmccuytney

- 30 april 2014 21:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dit cafetaria, dat gelegen is vlakbij het PSV-stadion, is momenteel sinds medio februari 2014 geopend. Voor mij was vanmiddag ook de eerste keer dat ik er kwam, gewoon om het uit te proberen. De bestelde grote friet met dubbel mayonaise smaakte zonder meer uitstekend. En aangezien ik op dat moment de enige klant was, raakte ik bovendien in een geanimeerd gesprek met de huidige eigenaar. Een aardige man met de nodige ambities, die alleszins van plan is om van deze zaak een succes te maken. Zo wil hij in de nabije toekomst ook (verpakt) ijs gaan verkopen. Het cafetaria biedt in ieder geval voldoende zitruimte, alleen heeft het geen terras buiten.