Provincies | Brabant | Oss | De Carrousel

De Carrousel

Verdistraat 91
5343VD Oss (ruwaard)
Tel: 0412640752
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

WTULTC

- 10 oktober 2018 13:21
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Middelmatige ruim opgezette zaak. Je krijgt hier dunne friet, die behoorlijk zout is. Ook zat er een beetje paprikakruiden op. Dat vond ik op zich niet verkeerd smaken, maar de friet was wel erg aan de bleke kant. Hoeveelheid is normaal te noemen. De prijs daarin tegen vind ik vrij duur. Met name de sauzen. 50 cent voor mayo en 1 euro vragen voor speciaal is wel een groot verschil. Hierdoor komt een friet speciaal bijna aan 3 euro en dat is echt duur. Ook een kroket 1,70 is prijzig tov een smulrol die 1,95 kost en dat is vrij normaal.

jjlf.cort@gmail.com

- 31 mei 2018 14:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De friet is goed, lekker gekruid en staat open voor smaakcombinaties. Bij een grote bestelling kan het helaas wel eens voorkomen dat het niet klopt.
Uitgebreid assortiment maar wel wat aan de dure kant.

Kafir

- 5 april 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Na alle goede recensies hier ook maar eens heengegaan en zo bijzonder is het niet. Op het eerste gezicht lijkt het een gewoon buurtcafetaria waar duidelijk veel is gedaan aan de inrichting (er hangt een levensgrote boot in de zaak en verder doet het een beetje denken aan een Raststätte) en dat is ook zo. Om onverklaarbare redenen was het rond een uur of één 's middags al behoorlijk druk en het personeel was (hoewel niet onvriendelijk) een beetje kortaf.
De portie friet komt op een laag (V2) bakje en is ruim, tevens ook riant met saus overgoten. De frietjes zijn dun, wat slapjes en niet bijzonder hoewel ze toch (mede door de saus) redelijk te eten zijn, net een voldoendetje. Laatste opmerking: als je €2,50 vraagt voor een frietje oorlog met uitjes vind ik dat duur, sorry.

Geffenaar

- 15 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Gewoon een erg goede snackbar. Ze bakken de friet hier tenminste goed (dus niet van die gore sladder friet), daarbij geeft dat rode zout net dat beetje extra's. De snackbar is gezellig ingericht en het personeel is vriendelijk. Aanrader!! :D

Bud

- 9 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
erg lekkere rasfriet! ik heb nog nergens rasfriet op die goed werd gebakken. vaak veel te hard en vaak nog te slap. deze was goed. menu's zien er goed uit!

Takashi

- 4 december 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De speciale zout die ze hier gebruiken geeft net dat beetje extra aan de friet. Erg lekker. En zijn er meestal erg vriendelijk. In mijn ogen de betere cafetaria van Oss

Martijnvanorsouw

- 20 oktober 2005 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geen opmerking ingevuld.