Provincies | Utrecht | Utrecht | Dönerplaza

Dönerplaza

Stationstraverse 17
3511CA Utrecht (catharijne)
Tel: 0314???????
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

willem1

- 15 mei 2009 03:09
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Dönerplaza is bedoeld om broodjes doner kebab te bestellen, ze maken ook wel patat, maar waarom zou je 15 minuten wachten tot je aan de beurt bent terwijl het vlak naast drie echte patatzaken ligt. De lokatie is slecht, in een drukke looproute en je kan er niet zitten, behalve op het muurje waar de daklozen zitten. Het personeel is voornamelijk bezig met het groeten van bekenden die continu langskomen en hebben nauwelijks oog voor de klant. Ze geven schaamteloos alle moslims en knappe vrouwen voorrang, zelfs al sta jij vooraan dan nog roepen ze naar iemand achter in de rij wat die wil bestellen en lachen ze jou uit.

soupytwist

- 20 juni 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Ik heb hier drie maal een poging gedaan om friet te bestellen en drie keer werd ik genegeerd terwijl ik toch vrij duidelijk voor de toonbank stond. Laat dan ook maar.

hellborn

- 27 maart 2006 00:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
vrij lekkere friet (sommigen zullen het iets te lang gebakken vinden,maar ik vind dat wel lekker) met lekkere, kruidige ketchup in ongezellige omgeving (hoog-catherijne) en de mensen die je helpen zijn ook niet de vrolijksten. kan niet concurreren met bram ladage of manneken pis, maar zeker wel met de twee er (schuin) tegenover.