Provincies | Brabant | Eindhoven | Eterij de Pomp

Eterij de Pomp

Eindhovenseweg 37
5633 BD Eindhoven
Tel: 0402484703
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Paul_

- 15 februari 2017 08:31
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldig lekkere friet. Je kan zelf zien dat de friet ter plaatse vers gesneden worden en doen dat heel netjes. De kleine stukjes worden weggegooid en ze snijden een paar keer per dag vers. Smaken verschillen natuurlijk maar als je zegt dat ze hier slechte friet verkopen ben je er niet geweest of je bent niet eerlijk! Ik ging voorheen naar een bekende frietbakker in Eindhoven maar sinds ik hier gegeten heb rijd ik graag een stukje om.

Nielske

- 5 februari 2017 17:46
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kom hier nu ruim een jaar en altijd is de friet uitstekend. Wachttijden zijn lang, daarom bel ik meestal een uurtje van te voren.
Vriendelijke, goede service.

bootsjongen

- 26 februari 2014 12:17
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
ik vind het moeilijk begrijpen hoe mensen iets kunnen zeggen over kwaliteit van een ander wanneer ze er zelf nog niet zijn geweest. heb het advies van jimz011 opgevolgd en een eind omgereden om hier een frietje te proberen. of ik nou kan zeggen ik hier vaker voor om rij "nee". ik moet eerlijk zeggen op het oog zag de friet er niet slecht uit maar over smaak valt niet te twisten, andere zaken vind ik beter! tevens vind ik de wachttijd best lang wanneer ik de eerst volgende ben en er totaal maar 4 man in de zaak staat. lijkt wel of elke klant stuk voor stuk geholpen word. dit kan sneller. het telefonisch aannemen van bestellingen om niet in de rij te hoeven staan vind ik oneerlijk. mensen welke achter mij binnen komen hebben eerder te eten dan ik terwijl ik sta te wachten(minpunt). de man neemt heel erg een voorbeeld aan Martin Zwerts. Het is te proberen maar niemand kan het zoals hij!!

Jimz011

- 15 februari 2014 22:43
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Geweldige friettent, ben zelf bij enorm veel frietzaken geweest en moet zeggen dat ik er geen 1 gezien heb die zo lekker verse friet kan maken, vriendelijk personeel, wachttijden kunnen lang zijn wanneer het etenstijd is maar voor kwaliteit moet je wat over hebben. Friet is lekker krokant. Hoewel ik nog niet bij Martin Zwerts ben geweest denk ik dat de kwaliteit daar niet heel veel beter zal zijn dan hier maar daar kom ik nog op terug zodra ik daar geweest ben. Voor nu, woon je in Eindhoven, Son of Nuenen (of verder weg natuurlijk) zou ik er zeker een frietje proberen.

Madame

- 4 mei 2013 20:30
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Heerlijke friet, zo zijn er niet veel in de buurt. Echt vers! Na het snijden van de friet wordt de friet ook nog uitgezocht,nog voor het voorbakken!, zag ik, ze willen niet dat we onze tanden stuk bijten op die kleine harde stukjes! Ouderwets gezellige tent! Een echte aanrader! Als de kwaliteit zo blijft zien ze me in geen andere friettent meer.

Johan1234

- 29 april 2013 10:34
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
THE duke ben je wel in de goeie tent geweest hier is de friet top alles wordt vers gesneden en afgebakken ze hebben dezelfde kwaliteit als Martien zwerts

theduke

- 24 april 2013 01:04
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Friet bak ze thuis beter