Provincies | Noord Holland | Haarlem | Fonshof Lunchroom

Fonshof Lunchroom

Amsterdamstraat 19
______ Haarlem
Tel: 0235355039
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

smulpaap

- 26 juli 2012 12:52
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Typische volksbuurt snackbar/lunchroom met (over het algemeen) typisch volksbuurt publiek. Ons kent ons, in strakke tijgerprint leggings met hoog geblondeerd haar en een dode marmot als capouchon. Personeel over het algemeen correct en vriendelijk tegen de smulpaap maar, het zijn geen grote denkers. Ik heb er jaren afgehaald en in die tijd Fonshof nooit kunnen betrappen op incomplete bestellingen en of andere "snackirritaties" dat is mij ook wat waard.

Sfeer is te maken, dus ook maar net wie je aantreft en hoe je er zelf in staat. Indien het druk is (en dat is het vaak) duurt wachten soms extreem lang. Ze hebben een aparte manier van bestellingen afhandelen. Handelen eerst 1/2 bestelling af voordat ze naar de volgende gaan. Geen probleem, de smulpaap heeft de tijd.

De friet en andere snacks blijven soms net iets te lang in de frituur liggen waardoor je soms met een zwarte kroket en baksteen friet thuis komt. Hier geen RAS patat maar wel een automatiek.

"Restaurant" gedeelte oogt wat donker en oudbollig. Ik ben nu al 1,5 nier geweest dus misschien dat ze het nu gemoderniseerd hebben. Late weekend openingstijden (2:00 of tot 3:00 uur volgens mij) de smulpaap raad de snackbar aan maar zou er niet voor omrijden.