Provincies | Zeeland | Middelburg | Frituur De Kaai

Frituur De Kaai

Turfkaai 21
4331JV Middelburg (centrum)
Tel: 0646143708

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Afhaler

- 11 februari 2010 15:02
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Kleine zaak, gericht op afhaal. Niet erg gezellig om er te zitten. Friet en snacks zijn prima, al hangt dat wel een beetje af van degene die net staat te bakken. Als een wat oudere man (eigenaar?) staat te bakken is alles prima in orde, knapperig en mooie goudgele kleur. Als wat jongere mensen staan moet je wat geluk hebben vrees ik. Service is verder altijd goed en zaak oogt ook schoon.

Kafir

- 19 november 2008 10:47
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Het is maar een klein zaakje, dat vrij ongezellig is ingericht. Er ligt niets te lezen en ook uitgebreid zitten eten kan je er niet. Vooral ingesteld op afhalers waarschijnlijk. Sfeer wordt nog enigszins gered door de vriendelijke verkoper.

Ze verkopen verse friet, maar wat ermee gebeurd is zou ik niet weten. De friet is taai en knapperig op het verkeerde moment (namelijk als je al een stukje gevorderd bent in het kauwen en niet bij de eerste bite). Ondanks deze "structurele" ellende is de smaak (als je de friet eenmaal vermalen hebt) vreemd genoeg wel aardig.

De portie friet komt in een flinke bak, maar is niet helemaal gevuld. Bovendien zoals meer friettenten in Zeeland iets te duur, maar dat zal wel aan de toeristen liggen.