Provincies | Zeeland | Kamperland | Havenzicht

Havenzicht

Westhavendijk 1
4493BM Kamperland
Tel: 0113???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

WTULTC

- 29 augustus 2009 11:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Inmiddels zijn we een jaar verder tov de recensie van zeeuwsmeisje. Wij kwamen er met een fietstocht langs en ik pakte een friet middel speciaal. Dit koste 2,60 (middel zonder is inmiddels 2 euro geworden) dus de prijs vind ik wat aan de dure kant. De friet was niet goed gebakken. Te kort denk ik en mogelijk zelfs effe dubbel want de bovenste frietjes waren redelijk hard, maar wel met een lichte kleur. Mogelijk komt dit door de jonge vakantiekracht. Verder waren ze vrij zout. De hoeveelheid is normaal te noemen en de sfeer is goed, ruim van opgezette zaak met veel zitgelegenheden en een groot terras met uitzicht op een haven.

zeeuwsmeisje

- 5 maart 2008 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Havenzicht bestaat uit snackbar, café en eetcafé, waarvan de laatste op deze druilirige maandag was gesloten. Voor de snackbar bleef de zitgelegenheid met dit weer dus beperkt tot een plank aan de muur met 2 krukken, waar we heerlijk, met onze kinderen op schoot, alles hebben opgegeten. Buiten stonden wel 5-6 picknicktafels.

De prijzen waren gemiddeld:
klein A9: 1,50
middel A13: 1,70
groot A15 (?): 1,90

In het assortiment hadden ze enkel de standaard snacks. De oude verkoopster was iets verstrooid met de sauzen die werden besteld, zo wilde ze mij pindasaus geven, i.p.v. de bestelde tartaarsaus, en degene die joppiesaus had besteld kreeg remoulade saus. Ook wist ze bij diverse van sauzen niet of het op voorraad was, maar ze vertelde later dat dit haar eerste dag in de cafetaria was, dat ze normaal altijd in de keuken van het eetcafe werkte.

Verder waren het lekkere frietjes en snacks!