Provincies | Groningen | Groningen | Koning's Snacks

Koning's Snacks

Akeleiweg 176
9731JD Groningen
http://www.konings-snacks.nl/
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

pommesfrites

- 25 maart 2016 21:23
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:

03-2016: Eigen friet, eigen mayo, eigen snacks, en... eigen aaierbal!! TOP! http://goo.gl/nkMw0d En ook nog snacks voor coeliakipatienten.

02-2015: Eigengemaakte verse frites! Niet altijd, dat nog niet, maar steeds vaker. En met eigen mayo! Samen met die vele eigen snacks wordt het een toptent in Groningen.
05-2014: Veel eigengemaakte snacks; ik at een lekker kroketje. Maar geen eigen friet. Het was wel een lekker bakje patat (met Brander), maar toch wel jammer. Het blijft zo een doorsnee hap. Maken ze zo veel zelf, maar worden de frieten toch weer kant en klaar aangeleverd. Een gemiste kans voor dit vriendelijke zaakje. Lees ik later op Facebook ook nog dat ze wel eigen mayonaise zouden hebben! Werd aan de kar zelf nergens vermeld, en staat ook niet op de site, Tsja...
http://www.konings-snacks.nl
https://nl-nl.facebook.com/pages/Konings-Snacks/288134717970514

snackie

- 24 november 2014 08:45
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Beste Cafetaria van Groningen als je het aan mij vraagt.
Hebben veel eigen gemaakte snacks bijna alleen maar (erg lekker!!), sinds heden ook eigen gemaakte mayo aanrader! En eigen gemaakte friet. Grote bakken patat voor weinig geld, een van de betere en goedkopere van de stad.
Hebben ook speciale patat te koop zoals kapsalon of mexicaanse patat, heerrrlijk! ga zo door.

Archangel

- 7 september 2014 03:38
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Standaardfriet maar goed gebakken en ruime porties. Veel zelfgemaakte producten, wisselend assortiment en zelfgemaakte mayo. Staat inderdaad niet op de site.