Provincies | Utrecht | Amersfoort | Kwalitaria Lekkerrr

Kwalitaria Lekkerrr

Laan naar Emiclaer 3
3823EG Amersfoort
Tel: 0334558311

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 30 november 2016 13:50
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
De naam "Kwalitaria Viesss" was zeker al bezet, want deze zaak valt toch behoorlijk tegen. Er wordt geclaimd verse frites te verkopen, maar dat lijkt er niet op en als het al zo is dan hadden ze het misschien niet moeten doen. Er hangen geen prijslijsten in de zaak, waarschijnlijk om te verhullen dat €2,80 voor een klein matig frietje met (rode A9+1-L) toch wel aan de hoge kant is. Ook de pindasaus is niet lekker. Er is een glazen deur richting een zitgedeelte, maar als daar alleen maar personeel lijkt te zitten voel je je niet direct uitgenodigd om daar ook te gaan zitten. Dan maar aan het vieze tafeltje voorin. Een echte Snackkoerier Top 100-zaak waar je als hongerige frietist eigenlijk niet wil zijn.

Kerux

- 29 november 2016 16:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Meh, mooie zaak hoor, maar verse friet is het niet en de onduidelijke scheiding tussen afhaal/restaurant-achtig vind ik ook niet zo fantastisch. Verder gewoon niet zo de moeite waard eigenlijk.

teleiotes

- 28 november 2016 08:59
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Verse friet was dit zeker niet. Weet niet waarom dat op de website staat. Maar voor fabrieksfriet best lekker. Duidelijk