Provincies | Brabant | Uden | Kwalitaria Uden-Zuid

Kwalitaria Uden-Zuid

Sesterlaan 2
5406AE Uden (Uden-Zuid)
Tel: 0413356298
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

KnoxNL

- 11 augustus 2017 13:24
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Mooie nieuwe zaak, goed verzorg en schoon. Tijd van bestellen tot je je eten hebt is af en toe wat lang, maar de kwaliteit is ruim voldoende te noemen, als is het niks speciaals.

Wel een enorme keuze, ook aan verse broodjes, uitsmijters en hamburgers.

Al met al een ruime voldoende voor deze zaak, maar je hoeft er niet speciaal voor de friet naartoe.

FrankvB

- 13 november 2016 19:37
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Hele mooie frituur, alles ziet er schoon en fris uit. Mag ook wel zijn nog niet zo lang open. Ik was de enige klant op dat moment, alleen frieten besteld want zoals WTULTC al zei de snacks zijn vrij prijzig. Wellicht dat dat laatste heeft te maken dat ze de enige zijn in heel de nieuwbouw. Over de frieten, ja en nee. Ik denk als ze gewoon een paar weekjes tussendoor gewoon oefenen waarmee ze het beste resultaat krijgen dat ze goud in handen kunnen krijgen, alles is er voor aanwezig. Jammer genoeg heb ik het idee dat ze daar waarschijnlijk geen zin in hebben en ze het zo als het nu gaat wel prima vinden.

WTULTC

- 19 oktober 2016 18:48
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Op de openingsdag van deze friettent ben ik gelijk deze friettent wezen testen. De zaak ziet er erg netjes uit met heerlijke zittende stoelen. De friet is semi vers als ik zo kan omschrijven. Ze smaakte goed. De hoeveelheid is normaal. De prijs voor de friet is ietsjes aan de dure kant en de snacks zijn al helemaal duur, dus het beste kan je hier alleen friet eten. Al worden er ook broodjes en burgers verkocht.