Provincies | Gelderland | Nijmegen | Smullers

Smullers

Stationsplein 21
6511__ Nijmegen (centrum)
Score:

Kwaliteit:

Kwantiteit:

Prijs:

Sfeer:


Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 13 september 2013 00:12
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Net als je denkt dat het niet slechter kan, is Smullers Nijmegen naar de andere kant van het station verplaatst en ja, het is nog slechter geworden.

De frietjes zijn saai, smal, uniform gebakken en bremzout. Het enige wat je proeft is zout en ergens op de achtergrond wat zetmeel of frituursmaak. Dat ze allemaal precies even smakeloos zijn is de grootste plus.

De portie lijkt redelijk groot, maar het is een beetje als de meme over chipszakken: het lijkt meer lucht dan voedsel. Het kartonnen bakje is redelijk hoog maar wel weer heel smal, dus de portie valt uiteindelijk tegen.

De prijs is gewoon te hoog. Ja natuurlijk zitten ze op het station, maar als je tien minuten of een kwartier over hebt kan je het centrum in lopen en voor de prijs van een klein smullersje zonder je hele buik vol eten met frieten, sauzen en snacks bij een willekeurige zaak in het centrum.

Het personeel lijkt meer op robots dan ik ooit ben tegengekomen en dat is informatici en ICT'ers meegerekend. De friet is binnen een minuut klaar en daarna moet je oprotten.

Conclusie: vermoedelijk een van de slechtste friettenten die ik in jaren ben tegengekomen, een magere portie vieze zoute dingen voor veel te veel geld in een omgeving waarvan je snel een trein in wil vluchten.