Provincies | Overijssel | Deventer | Snack Kiosk

Snack Kiosk

Station -
7411?? Deventer (centrum)
Tel: 0570???????

Score:


Kwaliteit
Kwantiteit
Prijs
Sfeer

Kwaliteit:
Kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Een korte beschrijving van je ervaring.

Kafir

- 1 februari 2006 23:00
Kwaliteit:
kwantiteit:
Prijs:
Sfeer:
Smullersen zijn eng, dat lijkt algemeen vast te staan. Ze scoren op drie punten zwaar ondergemiddeld en alleen de kwantiteit lijkt de boel nog een beetje te redden. Op het station van Deventer is het alternatief voor de Smullers de Snack Kiosk tussen spoor 3 en 4. Toen ik laatst vertraging had besloot ik dus hier maar een patatje te scoren omdat ik de Smullers niet meer vertrouwde. Maar de Snack Kiosk is, hoe mogelijk, nog slechter.
In dit kleine hutje waar je van alles kan kopen ontbreekt het aan alles. Ten eerste aan sfeer, maar dat is logisch en hoef ik niet meer uit te leggen denk ik. Ten tweede aan pindasaus, die gewoon op was, wat mij dwong tot een frietje met (nou is dat ook lekker). Ten derde ontbrak het hier aan bediening die ik niet heel eng vond, de vrouw achter de balie was zo enthousiast dat ik enge flashbacks van horrorfilms in mijn hoofd kreeg. Het volgende gebrek is een fatsoenlijke prijs, €1,80 voor een klein frietje met is gewoon schreeuwend duur.
Het ergste is misschien wel dat de patat gewoon ronduit smerig is. Het zijn geen mooie egale reepjes, noch zijn het verse zelfgesneden frietjes, ze zijn niet goed gebakken, niet goed gezouten er ontbreekt gewoon van alles aan. Hopend op een paar lekkere stukjes at ik stug door, maar het is niets, helemaal niets. Bah!
Het laatste punt is dat zelfs de kwantiteit niet over houdt. Volgende keer ga ik voor mijn lol naar de Smullers en dat zegt genoeg vrees ik.